Бирсент Карагарен бе награден днес за №1 на изминалия 13-ти

...
Бирсент Карагарен бе награден днес за №1 на изминалия 13-ти
Коментари Харесай

Карагарен: Отборът е много добър и има качествата да играе в Европа

Бирсент Карагарен бе награден през днешния ден за №1 на миналия 13-ти кръг в efbet Лига. Двата му гола против Спартак (Варна) му донесоха наградата в анкетата на Пресклуб България. На церемонията участва и изпълнителният шеф на клуба Лъчезар Димитров.

" Искам да благодаря за премията, доста съм благополучен. Искам и отсега нататък да гостувам тук. Радващото е, че вкарах два гола и спечелихме този мач. Надявам се да продължа да въвеждам и тимът да върви напред ", сподели той при награждаването си.
 Александър Томаш прикани почитателите на Локомотив (Пловдив) за поддръжка в дуела с Левски Александър Томаш прикани почитателите на Локомотив (Пловдив) за поддръжка в дуела с Левски
" Целта е първо да играем в шестицата и по-късно да се класираме в Европа. Отборът е доста добър и има качествата да играе в Европа. Ще дадем всичко от себе си, продължи футболистът.

" Не обичам да разясня съдиите и ВАР. Мисля, че би трябвало да им се даде малко време. Системата е нова, в комисията се пробват да подобрят нещата. Трябва да има повече камери. Мисля, че с времето нещата ще се оправят ".

" Кадрови проблеми нямаме. Мисля, че единствено Петър Витанов има леки проблеми. Атмосферата е като преди дерби. Убеден съм, че всички ще дадат максимума от себе си, с цел да завоюват мача. Страх в никакъв случай няма. Ние сме Локо (Пловдив), играем всеки мач за победа. Не е елементарно да преодолееш Левски. Голям тим са, с фенска маса. Играем мъчно против тях. Мисля, че рецептата е да се раздаваш на максимума. Тактически, в случай че си добре квалифициран, побеждаваш в този мач ", съобщи Карагарен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР