[Биопак] Публикацията е част от платеното съдържание в Капитал Light.

...
[Биопак] Публикацията е част от платеното съдържание в Капитал Light.
Коментари Харесай

Биопак иска да смени пластмасата с опаковки от растения

[Биопак]
Публикацията е част от платеното наличие в Капитал Light.
Градовете ни порастват и дружно с това всекидневието ни става все по-динамично. Свободното ни време става все по-малко и не всеки може да откъсне няколко часа от деня за извършване на покупки и готвене. Естествен резултат е растежът на пазара на доставки и take-away – пазар, който напълно разчита на опаковки за еднократна приложимост – най-често пластмасови. Процентът на пластмасата, която се рециклира в България, е единствено 20% от всичко което употребяваме. Накратко – всеки ден генерираме тонове пластмаса, която остава някъде в природата към нас и няма да се разгради дълго откакто нас към този момент ни няма.

Цялото това замърсяване може се зачеркне с едно решение – да сменяем пластмасовите опаковки, които употребява бизнесът ви, с компостируеми* и биоразградими. Точно това е и концепцията на Биопак – да предложат опаковки, които освен не лишават от удобството, с което клиентите са привикнали, само че по едно и също време с това оферират успокоение за утрешния ден. Те не настояват, че всички би трябвало да сме паникьосани за бъдещето на планетата, само че считат, че на всеки му е познато леко гузното възприятие когато изхвърлиш две торби с пластмасови опаковки след вечеря с другари и храна от обичания ресторант и желаят да освободят клиентите ви от него.

Това което оферират е просто – един снабдител с необятен обсег на предлаганите артикули, допускащ опцията обектът да премине напълно на компостируеми и биоразградими опаковки. По този метод заведението може да отстрани напълно пластмасата от доставките на храна и take-away поръчки. И като приказваме за напълно – в действителност може да се избегне всичко – от ръкавици за подготвяне на храна, чаши, кутии, чинии, през торбички и чували за отпадък -можете да намерите съвсем 300 разнообразни проду­­­кта в офертата.
Може да ги разгледате на www.biopak.bg, или да си поговорите с тях на някой от телефоните: Еми: 0889852943, Ева: 0886392484,

Илюстрация
Увеличаване
[Биопак] Смаляване

*компостируеми опаковки са тези, които могат да бъдат преработвани от съоръжения за компостиране на хранителни боклуци или в домакински компост без да има потребност да се мият, отделят и събират настрана от храната.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР