Бионсе издаде дългоочаквания си седми студиен албум Renaissance, предаде ДПА,

...
Бионсе издаде дългоочаквания си седми студиен албум Renaissance, предаде ДПА,
Коментари Харесай

Бионсе пусна дългоочаквания си нов албум

Бионсе издаде дълго чакания си седми студиен албум " Renaissance ", съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Това е първата продукция на изпълнителката от шест години насам, откакто през 2016 година излезе " Lemonade ".

Новият албум съдържа 16 песни в разнообразни жанрове, измежду които диско, афроритми и хаус.

Към името на албума " Renaissance " е добавено и " Act 1 ". Бионсе изясни, че той е част от трилогия, записана по време на коронавирусната пандемия.

Изпълнителката разгласява дълго изказване на уеб страницата си, което повтаря пост от профила й в Инстаграм. Тя благодари на фамилията си за поддръжката и вдъхновението.

" Този план в три дейности беше записван в продължение на три години по време на пандемията ", споделя 40-годишната певица. " Създаването на албума ми даде пространство за фантазии и ми разреши да избягам по времето, което бе плашещо за целия свят. Позволи ми да се усещам свободна и настроена за завършения, когато се случваха малко неща. Намерението ми бе да основа безвредно място. Място, свободно от перфекционизъм и прекомерно обсъждане. Място да крещиш, да се освободиш, по почувстваш свободата ".

Албумът " Renaissance " беше публично пуснат на пазара по-малко от 36 часа, откакто се появи в интернет, което провокира възмущението на феновете на Бионсе.

Членовете на почитател клуба на артиста - прочут като Beyhive - приканиха хората да не споделят линкове или да слушат записите преди формалното излизане на продукцията.

Пилотният сингъл " Break My Soul " от новия албум на Бионсе излезе през юни и е мощно повлиян от хаус музиката.

Сред песните, включени в " Renaissance ", също са " I`m That Girl ", " Cosy ", " Alien Superstar ", " Cuff It ", " Energy ", " Church Girl ".

Изпълнителката е рекордьор по брой на извоювани награди " Грами ", като сбирката й наброява 28 статуетки. Тя изпревари Алисън Краус, която държеше върха с 27 музикални оценки.

Бионсе е омъжена за рапъра и предприемач Джей Зи от 2008 година Двамата имат щерка Блу Айви, родена през януари 2012 година Те станаха родители и на близнаците Руми и Сър през юни 2017 година, напомня ДПА.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР