Бинди Ъруин, 22-годишната дъщеря на легендарния Стив Ъруин - Ловеца

...
Бинди Ъруин, 22-годишната дъщеря на легендарния Стив Ъруин - Ловеца
Коментари Харесай

Дъщерята на Ловеца на Крокодили - бременна! Бинди Ъруин чака бебе воин за дивите животни

Бинди Ъруин, 22-годишната щерка на именития Стив Ъруин - Ловеца на крокодили, е бременна! Новината за това разгласи самата Бинди в своя Instagram профил със следната фотография:

Виж още: Когато се снимаш с по-известен от теб... Звездното гръцко лято на Гери Малкоданска

" Бебе боец на дивата природа идва през 2021 година Чандлър и аз сме горди да обявим, че чакаме бебе. За нас е чест да споделим този специфичен миг от нашия живот с вас ", написа тя под фотографията. И добави, че макар че към момента е в първия триместър от бременността си, желае да направи почитателите си част от вълнуващото премеждие, което ще бъде цяла нова глава в техния живот. 

Виж още: Красивите и известни българки, които са към този момент горди баби

" Това е най-щастливият ден в живота ми. Няма думи, с които мога да опиша любовта и щастието ми ", написа Тери, майката на Бинди в Twitter. E, несъмнено, добави, че ѝ се ще и Стийв да е до нея, с цел да споделят дружно тези красиви моменти. 

Виж още: Въпреки хормоналните проблеми: Как се смъкват 60 кг. за 7 месеца? Мисис България 2017 знае и споделя!

Новината за бременността на Бинди идва 5 месеца, откакто стана тя мина под венчилото. Двамата с Чандлър си споделиха " да " на 25 март в фамилния им зоопарк. Сватбата беше скромна поради пандемията от ковид.

Виж още: Ивет Лалова се сбогува с кучето си: Това беше най-трудното нещо, което ми се е случвало

Самият Стив Ъруин почина през 2006 година Тогава при гмуркане в Големия бариерен риф го пробожда склон с токсичен шип на опашката си. Пробождането е в зоната към сърцето и по този начин Ловеца на крокодили умира на място. Въпреки че щерка му тогава е едвам на 8 годинки, тя наследява и специалността му, и любовта му към дивите животни. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР