Binance, призната за най-голямата борса за криптовалути в света, се

...
Binance, призната за най-голямата борса за криптовалути в света, се
Коментари Харесай

Binance оттегли заявлението си за инвестиционен фонд в Абу Даби

Binance, приета за най-голямата борса за криптовалути в света, се отхвърли от приемането на лиценз за ръководство на групов капиталов фонд в Абу Даби.

BV Investment Management, основаното в ОАЕ сдружение на Binance, отдръпна преди този момент подаденото си заявление до Регулаторния орган за финансови услуги на Абу Даби през ноември предходната година. Това деяние на отдръпване е осъществено на 7 ноември, както е посочено на формалния уеб страница на регулатора.

Говорител на Binance осведоми Reuters, че откакто са оценили световните си условия за лицензиране, те са стигнали до заключението, че това съответно заявление не се смята за належащо. Говорителят посочи, че това решение не е обвързвано с неотдавнашната резолюция с държавното управление на Съединени американски щати по отношение на изказванията за нарушение на наредбите за битка с прането на пари.

Преди към година Binance си беше осигурила позволение за финансови услуги в Абу Даби, което разрешава даването на попечителски услуги за криптовалути на професионални клиенти при избрани условия.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР