Binance, една от най-големите крипто борси в света, обяви добавянето

...
Binance, една от най-големите крипто борси в света, обяви добавянето
Коментари Харесай

Pepe и Floki Inu избухнаха след листинг на Binance

Binance, една от най-големите крипто тържища в света, разгласи прибавянето на два нови токена към своята зона за нововъведения.

Floki Inu (FLOKI) и Pepe Coin (PEPE) към този момент ще бъдат налични за спот търговия на платформата, като потребителите ще могат да търгуват с новите двойки от през днешния ден. Съобщението разкрива също, че Binance ще добави FLOKI и PEPE като нови активи за заемане в границите на идващите 48 часа.

Зоната за нововъведения е извънредна зона за търговия, в която потребителите могат да търгуват с новостартирани и евентуално волатилни токени, които могат да носят по-високи опасности спрямо други токени.

Binance разгласи, че PEPE и FLOKI ще бъдат регистрирани на тяхната платформа от 5 май 2023 година в 17:00 ч. българско време. Въпреки че търговията към момента не е налична, потребителите могат да подават средства, с цел да се приготвят за търговия.

FLOKI започва като план за меме монети, само че от този момент разшири предложенията си, с цел да включи редица артикули, в това число игри, NFT сбирки и даже крипто дебитна карта.

Капитализацията на токена все още на писане на публикацията е $510 милиона, което го слага на 86-о място в листата на най-големите криптовалути .

Междувременно Pepe Coin е спорна меме монета, основана на карикатурен воин без никаква полза и основана от неизвестен екип.

Pepe Coin (PEPE) е една от най-добре представящите се в монети в крипто бранша в последно време, като за последните седем дни цената ѝ се увеличи с над 900%. През последните 24 часа монетата означи още едно нарастване от 60%, а пазарната ѝ капитализация скочи до над $1 милиарда.

Хайпът към монетите наподобява е изолиран случай, защото други монети борещи се за титулярно място измежду меме монетите не означават обилни облаги в последно време.

Към момента на писане на публикацията PEPE е 44-ият по величина цифров актив, по данни на CoinMarketCap.

След оповестяването на новината, цените на FLOKI и PEPE се повишиха с към 60% в границите на броени минути.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР