Binance Coin (BNB) наскоро приключи 25-тото си изгаряне на токени.

...
Binance Coin (BNB) наскоро приключи 25-тото си изгаряне на токени.
Коментари Харесай

BNB срещу VC Spectra: Коя има потенциал за 10х възвръщаемост до Коледа 2023?

Binance Coin (BNB) неотдавна завърши 25-тото си изгаряне на токени. Междувременно VC Spectra (SPCT) преди малко мина в четвъртия стадий на обществената си предварителна продажба с още един скок на цената от 25% през октомври.

Доколко изгарянето на токени е повлияло на прогнозата за BNB ? Какви са последствията от навлизането на VC Spectra (SPCT) в четвъртия стадий на предварителната продажба?



Открийте коя криптовалута може да има добър късмет, за вероятно осъществяване на 10х възвръщаемост на вложенията до Коледа 2023 година съгласно анализаторите.

> > КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

Обобщение

  • Експертите настояват, че цената на BNB може да доближи $424.75, което е съвсем двойно повече от сегашната ѝ цена.
  • VC Spectra (SPCT) е на половината път към реализирането на 10-кратната си възвръщаемост през 2023 година, като предстоят още облаги.

Изгорени 2.1 милионa BNB: Последици за цената на токена

На 16 октомври Binance извади от послание 2.1 милиона BNB токена по време на 25-ото си тримесечно изгаряне. Изгарянето включваше и 314.69 BNB посредством програмата за изгаряне на токени, изгубени от консуматори на веригата BNB. Общо бяха изгорени токени на стойност към $500 милиона .

Това изгаряне е част от дефлационната тактика на Binance за от време на време увеличение на цената на BNB посредством недостиг на токени. То се улеснява от механизма за автоматизирано изгаряне, предопределен да отстрани 50% (около 100 милиона) от циркулиращото предложение на BNB.

Както се очакваше, след изгарянето цената на монетата BNB се увеличи с 9.61% от $209.75 до $229.92. Анализаторите означиха също по този начин, че изгарянето се е случило в точния миг, когато пазарът преживяваше бичи напредък, което в допълнение ускори резултата от събитието.

Въпреки позитивната пазарна наклонност и резултата от изгарянето върху цената на монетата BNB, специалистите настояват, че тя няма да нарастне 10 пъти до 25 декември.

Прогнозата на анализаторите за цената на монетата въпреки всичко е оптимистична – BNB да доближи $424.75 , което е 1.8 пъти повече от актуалната цена.

Някои обаче към този момент са се възползвали от опцията, която VC Spectra (SPCT) предлага, а точно да усилят вложенията си 10х. Подробностите са посочени по-долу.

VC Spectra (SPCT) се стреми към 10х облага по време на предварителната продажба

VC Spectra (SPCT) мина през фантастична серия през 2023 година Инвестиционната платформа набра $2.4 милиона при частната си продажба.

След частната продажба стартира обществената предварителна продажба с цена на SPCT от $0.008. С предварителната продажба, която сега е на стадий 4, цената на SPCT е повишена с 587.5% или почти 6.9 пъти цената си, с цел да бъде на равнище от $0.055.

Според разбора на наклонността и равнището на търсене до момента по време на предварителната продажба цената на SPCT токена би трябвало да доближи $0.080 , генерирайки 10-кратна възвръщаемост по отношение на първичната цена преди Коледа.

Първоначално беше заложено цената на SPCT да доближи $0.080, когато завърши предварителната продажба. Възможно е обаче SPCT да доближи тази цена преди края на предварителната продажба.

В допълнение към нарастването на цената на токена, VC Spectra предлага необятна функционалност в действителния живот. Тя е децентрализирана блокчейн платформа за вложения и търговия .

Като цяло VC Spectra се ангажира да даде на елементарните хора преимуществата на вложението в блокчейн промишлеността. Потребителите могат да влагат в блокчейн предприятия с капацитет за напредък, да вземат участие в нови ICO-та и да вземат участие в арбитражна търговия. Те могат също по този начин да отпускат заеми и да стейкват криптоактиви .

Платформата също по този начин оказва помощ на вложителите да избират най-обещаващите блокчейн стартъпи и най-печелившите покупко-продажби. VC Spectra също по този начин употребява дълготраен и резистентен капиталов метод .

Ще би трябвало обаче да закупите SPCT токена за достъп до тези оферти. Предимствата на закупуването на токена включват тримесечни дивиденти , назад изкупуване и право на глас . Получавате и кратковременен бонус върху всички депозити преди листването на SPCT на главните тържища.

Като се има поради всичко това, анализаторите считат, че опцията за 10-кратна възвръщаемост и тези спомагателни изгоди вършат VC Spectra (SPCT) атрактивна монета, която да наблюдавате в този момент, преди бичия пазар през 2024 година

За да научите повече за VC Spectra (SPCT) и за предварителната му продажба, посетете:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР