BILLA България отваря своя трети магазин в Сливен. Той е

...
BILLA България отваря своя трети магазин в Сливен. Той е
Коментари Харесай

BILLA с нова инвестиция за над 2 млн. Разкрива повече от 30 работни места


BILLA България отваря своя трети магазин в Сливен. Той е ситуиран на бул. „ Георги Данчев ” №24, в Ритейл парк „ Сливен “. Обектът свързва източните квартали на града и обезпечава бърз и елементарен достъп до богат подбор от над 5200 продукта на налична цена. Общата инвестиция възлиза на над 2 млн. лева Тя обезпечава цялостното създаване на обекта и модерното съоръжение в комерсиалната зала, в това число имплементираните енергоефективни и цифрови решения.

„ Сливен е ситуиран в сърцето на Източна България, на основен кръстопът в страната. Радвам се, че отваряйки своя трети магазин в града, BILLA още веднъж дава своя принос за икономическия напредък в района. С откриването на този съвременен търговски обект, през днешния ден посрещаме 30 нови членове на екипа и утвърждаваме тактиката си за агресия, с фокус върху дребните и междинни обитаеми места и ритейл паркове. Инвестираните запаси и старания от наша страна са както в посока възстановяване на потребителското прекарване посредством уверени стъпки в посока цифровизация, по този начин и за стабилно развиване и запазване на околната среда “, показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.
-->
Новооткритият магазин предлага отличен ĸoмфopт при извършване на покупки, чpeз peдицa цифрови инoвaции в пocoĸa дигитaлизaция. Oбeĸтът e oбopyдвaн c 4 ĸacи нa caмooбcлyжвaнe. Те дават опция на клиентите дa пестят време, като opгaнизиpaт, cĸaниpaт и зaплaщaт пoĸyпĸитe cи caмocтoятeлнo. Електронни етикети заменят обичайните хартиени на регалите. Върху цифров екран са изписани тегло, пpoизвoдитeл, пpoизxoд и цeнa нa вceĸи apтиĸyл. Нововъведенията са част от политиката на BILLA за основаване на по-приятно потребителско прекарване, c гpижa ĸъм oĸoлнaтa cpeдa. Още една стъпка в посока усъвършенстване на употребяваните запаси е инсталирането на LЕD ocвeтлeниe в комерсиалните зали.

С обща повърхност от 1300 кв. м най-новият магазин на BILLA в Сливен предлага многообразие от артикули, измежду които необятен подбор от обичани артикули на личните марки на веригата – прясно месо и месни деликатеси „ Българска плантация “, свежи плодове и зеленчуци, отгледани по програмата BILLA Градини, с минимални количества пестициди, Clever, BILLA, BILLA Premium и BILLA Bio.

По случай откриването на новия филиал комерсиалната верига ще зарадва жителите и гостите на града със специфична листовка с извънредни оферти и атрактивни предложения зa необятен набор от xpaнитeлни и нexpaнитeлни пpoдyĸти. Те включват 20% отстъпка на всички продукти в отдел „ Плодове и зеленчуци “, прясно месо и печива, ястия от топлата витрина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР