Билетите за юбилейното издание №100 на “24 часа на Льо

...
Билетите за юбилейното издание №100 на “24 часа на Льо
Коментари Харесай

Свършиха билетите за “24 часа на Льо Ман”

Билетите за юбилейното издание №100 на “24 часа на Льо Ман ” свършиха, оповестиха уредниците на надпреварата. Стартът е след 7 месеца, а продажбата на билети започва на 21 октомври и бяха изкупени за два месеца.

Състезанието е на 11-12 юни, а през предходната година уредниците регистрираха малко над 244 000 фенове. Рекордът е от 2015 година, когато надпреварата е събрало 263 500 индивида, само че уредниците чакат това достижение да бъде усъвършенствано през 2023 година.

Все още обаче има останали билети за свободните тренировки, квалификацията и борбата за хиперпола в срядата, четвъртъка и петъка преди надпреварата.
 Грожан поема към Льо Ман с Ламборгини Грожан поема към Льо Ман с Ламборгини
За старт №100 в историята на Льо Ман се чака борба с доста участници, които имат упоритости да са в челото - в клас Хиперкар ще започват Тойота, Ферари, Пежо и Гликенхаус, както и Изота Фраскини и Вануол, в случай че съумеят да се приготвят в точния момент, а в клас LMDh ще гледаме прототипите на Кадилак и Порше.
 Алонсо предложи на Макс да карат дружно в Льо Ман Алонсо предложи на Макс да карат дружно в Льо Ман
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР