Билетите за спектаклите с Джон Малкович в Народния театър ще

...
Билетите за спектаклите с Джон Малкович в Народния театър ще
Коментари Харесай

400 лева стигна билета в Народния театър

Билетите за спектаклите с Джон Малкович в Народния спектакъл ще бъдат пуснати в продажба тъкмо в 12 часа на обед в сряда, 25 януари, оповестиха публично от театъра. Те ще могат да се купят от касите и уеб страницата на Народниа, както и в мрежата на Eventim. Цените обаче са много солени - стартират от 50 лв. и стигат до зашеметяващите 400 лв., научи Lupa.bg.

Билетите са разграничени в осем разнообразни ценови категории. Най-скъпите, тези от по 300 и 400 лв., са в ложите. Покани не са планувани. Причината за шокиращо високите цени са баснословните възнаграждения, които се заплащат на Малкович. За всяко зрелище се заплащат по 30 000 евро, твърди източник на Lupa.bg.

" За първи път световноизвестният американски артист Джон Малкович ще играе на българска сцена. Ще можете да го видите през февруари единствено в Народния спектакъл дружно с една от най-популярните литовски актриси – Ингеборга Дапкунайте ", припомнят от академичната ни сцена. Единствено на 16, 17 и 18 февруари българската аудитория ще има опция да гледа холивудския артист и неговата театрална партньорка онлайн в продукцията на спектакъл " Дайлес "  – Рига, „ В самотата на памуковите полета “ по пиесата на Бернар-Мари Колтес. Тя е поставена от съветския режисьор в изгнание Тимофей Кулябин, който през декември показа в Народния и своя прочит на " Нора "  от Ибсен.

Представленията ще бъдат изнесени на британски език, а български надписи ще се излъчват на специфични монитори. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР