Билетите за последния мач на мъжкия национален отбор от група

...
Билетите за последния мач на мъжкия национален отбор от група
Коментари Харесай

Билетите за баскетболната среща България-Португалия са в продажба от утре

Билетите за последния мач на мъжкия народен тим от група “F ” от предварителните квалификации за ЕвроБаскет 2025 ще се продават на касите на „ Арена Ботевград “ от 24 февруари, оповестиха от БФ по баскетбол.

Двубоят България – Португалия ще се играе в Ботевград на 26 февруари от 18:00 ч.

Поради големия интерес към дуела домакините от Балкан Ботевград взеха решение да отворят продажбата по-рано. Както бе оповестено, входът за клубни тимове от подрастващи у нас, които желаят да гледат мача в " Арена Ботевград ", ще бъде безвъзмезден. Единственото изискване е всеки един отбор да бъде авансово проведен и да уведоми уредниците за желанието да следи срещата.

България е на второ място във краткотрайното класиране в групата с 3 победи и 1 загуба. Португалия е водач с баланс 4-0. В първия мач сред двата тима португалците се постановиха с 88:78 над България в Коимбра.

Днес стана ясно, че има една смяна в състава на Португалия за предварителните квалификации за ЕвроБаскет 2025. Крилото на Мадейра Нуно Са не е съумял да се причисли към лагера по медицински аргументи, като на негово място е извикан Педро Бастош от Витория. Португалците гостуват на 23 февруари на Кипър, а България на Румъния.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР