Билетите (13,50 лева) за първия турнир от веригата “Адриа Тур”

...
Билетите (13,50 лева) за първия турнир от веригата “Адриа Тур”
Коментари Харесай

Свършиха билетите за турнира на Ноле и Григор

Билетите (13,50 лева) за първия шампионат от веригата “Адриа Тур” към този момент са разпродадени. Събитието, което ще се организира в Белград този уикенд, ще бъде следено от общо 4800 фенове на трибуните. Демонстративната конкуренция, в която ще взе участие и Григор Димитров, е огранизирана от Новак Джокович, а събраните средства ще бъдат дарени за щедрост.

В петък ще бъдат избрани двете групи, в които ще бъдат събрани двамата, дружно с Александър Зверев, Доминик Тийм, Марин Чилич, Борна Чорич, Виктор Троицки, Душан Лайович и Филип Крайнович.

8 от 9-имата тенисисти ще вземат участие в първото издание, като началото на срещите е в събота от 18,00 часа. Мачовете са до 4 гейма във формат 2 от три сета. Победителите в групите се срещат на край в неделя.

“Откриващата гала ще се организира в петък, като в нея ще вземат участие Йелена Янкович, Олга Данилович, Ненад Зимонич и останалите звезди. Началото е от 17,00 часа”, осведомиха уредниците.

Освен закупилите билети всички, които желаят да се допрян до играчите, ще могат да го създадат, влизайки без пари в комплекса в Белград, само че без право да бъдат на трибуните. " Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР