Бихте ли желали да посетите Карибските острови с белите пясъци,

...
Бихте ли желали да посетите Карибските острови с белите пясъци,
Коментари Харесай

Карибски остров радва посетителите си с кученца за гушкане

Бихте ли желали да посетите Карибските острови с белите пясъци, сините води и тонове сладки, подготвени за гушкане кученца? Вашата фантазия може да се трансформира в действителност на остров Провидансиал в Търкс и Кайкос в щаба на Potcake Place - благотворителна организация спасяваща кученца от 2005-та. На това необикновено място посетителите могат да изведат тези кученца на разходки по плажа, да им оказват помощ да социализират и даже да ги вземат вкъщи!
Каним ви на разходка по острова, с цел да научите повече информация за организацията, нейните притежатели, живущите там и посетителите. Кой знае, може би вие ще сте идващите, които да си осиновят кученце от този парадайс на кученцата.
Плажовете на Търкс и Кайкос постоянно са класирани измежду най-хубавите в света поради дългите линии земя, мек пясък, чисти води и самота. Най-известният от тези плажове е плажът Grace Bay, който е дом на Potcake Place.

Potcake е специфична порода кучета, която може да бъде забелязана единствено на Бахамите, както и на Търкс и Кайкос. Името идва от табиет, който локалните имат, а точно да хранят кучетата с остатъци от печива от употребявани съдове за готвене. Породата е комбинация от лабрадор ретривър, британски фокс териер и немска овчарка. Собствениците на Potcake Placе ги разказват като извънредно умни, грижовни и обичливи кучета.
Основателката на Potcake Place, Джейн Паркър-Роу, е почнала да се грижи за бездомни кучета от породата още преди основаването на организацията. Тя се преместила от Англия на островите през 1997 и била шокирана от броя на бездомни кучета, разхождащи се по улиците. Имала концепция да основе благотворителна организация, която да помогне за премахването на кучетата от улиците и намирането на приемни фамилии, както и да ги предлага за осиновяване.

" What? " #toffi #potcakepuppy #potcakeplace #adoptme #rescued #beautifulgirl #needagreatfamily

Публикация, споделена от Jane Parker-Rauw (@potcakeplacek9rescue) на Яну 14, 2016 в 12:27 PST

Организацията е ръководена от доброволци, които влагат своите сърца, време и средства в нея. Доброволци от острова стават приемни родители за кученцата и ги взимат в домовете си за по 2-3 седмици, като организацията им дава цялата нужна храна, ветеринарна грижа и играчки, от които кучетата се нуждая т.
Може да се разхождате по плажа с кучетата всяка заран, до момента в който пясъкът не стане прекомерно парещ. Всеки посетител получава " плажна чанта " за кученцето цялостна с всичко, от което може да се нуждаят, в това число играчки, лакомства, купичка и руло торбички.
По време на натоварените туристически месеци се случва хората да се редят на опашка още преди приютът да отвори, с цел да имат шанса да разходят кученце по плажа.

The Belglade 4, Dora, Enid, Harriet and Stanley are safe in their foster home with @scubalynntci. These little cuties will be up for adoption in about 3 weeks time. #safeandwarm #fosterpuppies #fosterhomesrock #belglade4 #puppylove #rescued #pickme #turksandcaicos #potcakesrule

Публикация, споделена от Jane Parker-Rauw (@potcakeplacek9rescue) на Май 12, 2018 в 3:40 PDT

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР