Бихме искали да благодарим на всички български граждани, които упражниха

...
Бихме искали да благодарим на всички български граждани, които упражниха
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Тези избори отчитат най-ниската избирателна активност от демократичните промени насам

" Бихме желали да благодарим на всички български жители, които упражниха правото си на глас и поддържаха нашата президентска двойка и тези, които поддържаха листите на Движение за права и свободи. Благодарим и на партийната конструкция, която оцеля на всевъзможни репресии ", сподели водачът и претендент за президент на придвижването Мустафа Карадайъ след оповестяването на предварителните резултати от президентските избори.

" Едно е реалност - тези избори регистрират най-ниската изборна интензивност от демократичните промени насам и то при наложително гласоподаване ", сподели още той.

В Турция несъмнено има по-голяма изборна интензивност, в сравнение с през юли, само че и през юли е имало опашки, сподели още той..

" Нека забележим окончателните резултати ", прикани Карадайъ.

Той разяснява, че Движение за права и свободи нееднократно са заявявали, че биха разговаряли с всички парламентарно показани сили в 47-ото Народно събрание - както са създали и в предходните две. При тази ниска изборна интензивност, Движение за права и свободи са се показали са малко по-добре от април и юли месец.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР