Бих препоръчал на Фанъкова да не напада младите хора, които

...
Бих препоръчал на Фанъкова да не напада младите хора, които
Коментари Харесай

Борис Бонев: Фандъкова да не напада младите, имаме проект за изграждане на нов квартал в София

Бих предложил на Фанъкова да не атакува младежите, които работят безплатно за София. Фандъкова има доста сложна история на връзка с жителите. Ако тя възприема битката с корупцията като пречене, да пречим. Това сподели по БТВ претендентът за кмет на София на организацията „ Спаси София “ Борис Бонев.
Тя сподели, че от жители сме станали политици. Много е неприятно да не знаеш, че жителите са в основата на правенето на политика. Фандъкова очевидно е не запомнила какво значи абревиатурата на ГЕРБ.

Като организация съществуваме повече от 10 години. Борим се против нелепостите в нашия гадина. Вие в този момент ли се спъвате в погрешно подредените плочки? След 15 милиарда лв., изхарчени за София, трябваше да има смяна. София продължава да изостава. Другите градове дърпат напред. Но столицата ни към момента не може две павета да се наредят както би трябвало. Тук приказваме за сериозен систематичен проблем, който макар големите бюджети, в действителност обслужва сенчести бизнес и партийни ползи. Аз съм самостоятелен претендент. 300 страници е предизборната ни стратегия.

Търсят ни от ляво, център и дясно. Но ние държим аз да съм самостоятелен претендент. Единствено можем да се обединим към цели и планове. Имаме новаторски хрумвания. Проект за създаване на „ Нова София “ на север, покрай централната част на София. И терени в южните квартали да се разменят с терени в този квартал. Да има одит на „ Градска подвижност “. Градският превоз е доста надалеч от „ добър “. Одит на сдружението ще е основен. Не би трябвало хората да се возят в препълнени рейсове и да часа по 20 минути в час пик.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР