Бидон издал убийците на жертвите край Негован, информира Нова телевизия.Буквално

...
Бидон издал убийците на жертвите край Негован, информира Нова телевизия.Буквално
Коментари Харесай

Два човешки трупа и един спасен кучешки живот оставят убийците от Негован

Бидон издал убийците на жертвите край Негован, осведоми Нова телевизия.

" Буквално започнахме от нулата ". Това стана ясно от думите на заместник-началникът на ГДНП Николай Хаджиев.

По думите му няколко дни траял огледът на мястото на престъплението. Близо 70 души взели участие в разплитането на убийството. Убийците били видяни на няколко места при записи от камери. Дори са видяни и до мястото, където изхвърлили останките. Видени са и до магазини за бидони и чували. Затова и полицията ги подозира.

Беше изработен извънреден по размер разбор, съобщи Хаджиев. Около 11 000 имотни покупко-продажби са тествани. Анализирани са и пенсиите на столичните пенсионери, кои не са си ги вземали, в случай че са декларирани на поща. Убитата жена не си е взела пенсията от пощата, а мъжът я е получавал по банков път.

Николай Хаджиев разяснява още, че двамата убийци се държали напълно обикновено в интервала, в който полицията ги е следила.

На такова тежко, грубо закононарушение не сме ставали очевидци напоследък, посочи още той. Доста усърдно убийците изчистили жилището, само че не толкоз точно, тъй като проверяващите намерили доказателства там.

Престъплението е осъществено денем, разясни още Хаджиев. Полицията проучва дали има и други жертви в годините на дамата убийци. Кучето на жертвите не е убито, по данни на обвинените за тежкото закононарушение. Изоставили го в региона на околовръстното шосе.

Андрей Цветанов, следовател, разяснява, че външният тип не издава убийците. В опита му всички убийци изпадат в стрес. Дори и рецидивистите.

Христо Монов, психолог, бе безапелационен пред Нова, че убийците са социопати.

Над 85% от убийците социопати откакто излязат от пандиза правят ново закононарушение. Социопат се става, това са хора, които нормално са имали мъчно детство, изясни психологът. Монов предлага социопатите да остават до живот в пандиза.

Пред bTV комисар Ангел Бандъков съобщи, че следите от убийството били заличени доста професионално. По думите му двамата мъже имат доста мощна връзка между тях, били по 24 часа дружно.

Той акцентира, че двете жертви били доста стойностни хора.

Вчера, 29 август, повдигнаха обвинявания на двамата причинители. Преди това стана ясно, че двамата мъже са създали цялостни признания за убийството.

Припомняме, че още веднъж през вчерашния ден стана ясно, че двама са арестувани за убийството, а преди този момент от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че към този момент е открита самоличността на убититемъж и жена. Публикувани бяха и още фотоси, свързани с убитите край Негован.

Телата бяха открити преди към 10 дни от локален риболовец. Малко по-късно проверяващите пуснаха фотоси на облеклата на жертвите с молба, в случай че някой ги разпознае, да подаде сигнал.

Преди седмица полицията разгласи, че се работи по четири версии по случая с убийството в региона на Негован. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР