БиБиСи свали легендата от ефир заради коментари в социалните медии.

...
БиБиСи свали легендата от ефир заради коментари в социалните медии.
Коментари Харесай

БиБиСи свали легендата Гари Линекер от ефир

БиБиСи смъкна легендата от ефир поради мнения в обществените медии. Бившият национал на Англия е водещ на предаването Match of the Day.

Решението на БиБиСи идва след спор по отношение на дали той е неутрален и безпристрастен. Според медийния колос в идващите дни ще има договаряния с Линекер и неговия екип по отношение на потреблението на обществените медии.

„ Ние сме наясно, че Гари е номер едно за футбол в нашата стратегия. И в никакъв случай не сме имали нищо срещу той да има мнение. Но постоянно сме твърдяли, че би трябвало да стои встрани от политиката и политически проблеми “, се споделя в коментар на БиБиСи.

Решението обаче докара до отвод и на друга легенда – Йън Райт. „ Солидарност. Всички знаете какво значи Match of the Day, само че ще пропусна утрешното издание “, написа Райт.

Линекер критукува решението на премиема Риши Сунак да забрани на бежанци в дребни лодки да влизат във Англия. Сега те получават късмет да аплайват за леговище. В новия вид обаче те ще бъдат връщани след престой в специфични лагери. „ Това е необикновено жестока политика, ориентирана към хора в тежко състояние и то с език, който не се разграничава от този, употребен в Германия през 30-те години “, написа Линекер.

Той е водещ на Match of the Day от 1999 година Бившият национал на Англия и е най-високо платеният водещ на БиБиСи..
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР