Би Ти Ви направи гаф навръх 150-тата годишнина от смъртта

...
Би Ти Ви направи гаф навръх 150-тата годишнина от смъртта
Коментари Харесай

Гаф: Би Ти Ви обърка смъртта и раждането на Левски, Никодимов гневен

Би Ти Ви направи гаф точно на 150-тата годишнина от гибелта на Васил Левски. В предаването " Тази неделя " имаше включване от родния град на Апостола - Карлово, по отношение на честванията в памет на Дякона.

Докато репортерът обясняваше какво следва и споделяше своите размишления за Левски, надписът в кадър гласеше: " 150 години от рождението на Васил Левски ".

Стопкадър от издънката беше оповестен във Facebook от журналиста на Българска национална телевизия Иво Никодимов. " Очевидно Би Ти Ви и Би Ти Ви Новините се нуждаят от дребен урок по история. Васил Левски е роден на 18 юли 1837 и обесен на 18 февруари 1873 година Днес почитаме паметта на Апостола, 150 години от неговата героична гибел, а не рождението му! ", разгневи се той.

В коментар под него Ралина Тропанкева написа: 

" Здравей, Иво. Аз съм тази, която написа този в действителност непростителен надпис. Нямам опрощение за какво съм го написала.

Като сътрудник, който е в ефир от години знаеш, че най-големите гафове са тези, за които няма разумно пояснение. Нося лична отговорност за тази неточност. Но не одобрявам да обобщаваш работата на сътрудниците ми през моя гаф. Повече от месец те се приготвят за днешния ден. И заслужават почитание, а не обществен линч.

Линчувай мен. Безгрешните първи хвърлят камъка ", отбрани се журналистката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР