Би Ти Ви нанесе тежък удар на конкурентната Нова тв

...
Би Ти Ви нанесе тежък удар на конкурентната Нова тв
Коментари Харесай

Шок! Нов жесток удар покоси Алекс Сърчаджиева

Би Ти Ви нанесе тежък удар на конкурентната Нова тв в борбата сред частните малките екрани в жанра „ реалити шоу ”. Вчера двата най-гледани тв канала в България стартираха едновременно реалити форматите си „ Фермата ” и „ Игри на волята ”.



Иван и Андрей стартираха петото издание на " Фермата " със смайващо висок рейтинг

Според рейтингите от пийпълметрията, регистрирани от ГАРБ, приключенското шоу „ Фермата ”, продуцирано от Иван и Андрей, е събрало съвсем 2,5 пъти по-голяма публика от конкурентното предаване „ Игри на волята ”.

Според Би Ти Ви, шоуто им е гледано от 41,4% от всички фенове, до момента в който „ Игри на волята ” е следено от 19,3%, или от почти2,5 пъти по-малка публика. За улеснение на рекламодателите си, от Би Ти Ви са пресметнали в графиката си точния % – „ Фермата ” е гледана със 115% повече фенове от „ Игри на волята ”.



Според данните на ГАРБ, " Фермата " размазва " Игри на волята ". Снимка: Би Ти Ви

„ Пикът на зрителския интерес за петия сезон на „ Фермата ” е регистриран към 21,25 ч. - тогава близо 1,1 милиона фенове са наблюдавали оповестяването на първия двубой във „ Фермата “, който ще се играе в понеделник, 9 септември, от 20,00 часа ”, написа в уеб страницата на Би Ти Ви.

Едно от вероятните пояснения е, че дебютното предаване на Нова тв „ Игри на волята ” се забърка в колосален екоскандал това лято. В края на месец юли продукцията на Нико Тупарев талибански нахлу и изсече де що има дървета и растителност в предпазения естествен парк Странджа, с цел да си обезпечи достъп до една от дребното останали девствени пясъчни линии на Юг от Бургас – плажът „ Листи ” край Синеморец. Оператори и участници в шоуто пък унищожиха вписаните в Червената книга растения от типа „ крайморски ветрогон ”. Въпреки талибанщината на хората на Тупарев, продуцентът не бе глобен, само че пък си навлече гнева на природозащитниците, които му спретнаха тежък, само че подобаващ „ черен пиар ” в обществената мрежа Facebook.



Александра Сърчаджиева, водеща на шоуто " Игри на волята " по Нова тв.





За толкоз невисок рейтинг ли бяха унищожени естествен парк " Странджа " и девствения плаж " Листи ", питат се природозащитници. Снимки: Да запазим Корал

Източник: lupa.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР