БГНЕС Холограма на великата Стоянка Мутафова ще се появи на сцената

...
БГНЕС
Холограма на великата Стоянка Мутафова ще се появи на сцената
Коментари Харесай

Холограма на Стоянка Мутафова ще се появи на сцената на Сатирата

 БГНЕС Холограма на великата Стоянка Мутафова ще се появи на сцената на Сатиричния спектакъл за отбелязването на нейната 100-годишнина на 2 февруари 2022 година. Това заяви дъщерята на актрисата Мария Грубешлиева-Муки.

Идеята на шефа Калин Сърменов е паралелно с нея да излезе цялата натрупа и най-много с нея да играят и да си " подават реплики “ младите артисти, които не са имали щастието да се допрян до звездата, съобщава  " Монитор “.

До датата на честването следва и улица " Люботрън “ в столичния кв. " Лозенец “, където огромната актриса живя, да бъде преименувана на Стоянка Мутафова.

Мениджърът на звездата Евгени Боянов и щерка й считат, че никой няма да се усеща подценен, защото на името на Георги Калоянчев, който приживе бе жител на апартамент в същия вход, към този момент има кръстена улица в родния му град Бургас.

Вече е завършил и състезанието за план за възпоменателна монета с номинал 2 лв., отдадена на Стоянка Мутафова. За 100-годишнината ще бъде издадена и пощенска марка с облика на актрисата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР