БГНЕС Българите да спрат да си купуват талони, защото спирането на

...
БГНЕС
Българите да спрат да си купуват талони, защото спирането на
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Българите да спрат да си купуват талoнчета от лотарията

 БГНЕС Българите да спрат да си купуват талони, тъй като прекъсването на продажбата им става след обнародването на Закона за хазарта идната седмица. Това сподели водачът на НФСБ Валери Симеонов пред публицисти след приемане на измененията в Закона за хазарта на второ четене, съобщи Агенция Фокус “. 

" Очакваме идната седмица законът да бъде оповестен и да се приключи и да се изземат всички талони от всички места, където се продават сега, с изключение на тези на спортния тотализатор “, посочи още Симеонов. 

Той разясни, че облаги могат да бъдат получени по силата на общите правила на игрите, в които са взели участие съответните участници. 

" Променихме закона, защото взехме решение, че не е редно страната да се меси в тези частно-правни връзки. Всички, които имат да получават награди, могат да подхващат съответните ограничения, да си ги потърсят или да заведат каузи, с цел да ги получат. Тъй като парите от тиражите са събрани, облагите са основани върху общите доходи от съответния тираж, тъй че всеки заинтригуван има правно съображение, има и пари, които са събрани, с цел да си получи той облагата “, сподели още Симеонов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР