БГНЕС “Ще те закопам в чувал! Това е заканата за убийство,

...
БГНЕС
“Ще те закопам в чувал! Това е заканата за убийство,
Коментари Харесай

Луд заплаши с убийство Фандъкова: Ще те закопам в чувал, смени си маршрута!

 БГНЕС “Ще те закопам в чувал! " Това е заканата за ликвидиране, която получила във фейсбук Йорданка Фандъкова, кмет на София. Заплахата била написана в профила й от безработния Димитър Христов.

Мъжът е неосъждан до този миг. Освен тази закана, той я предизвестил: “Смени си маршрута! " Освен това " смелчагата " напсувал столичния кмет на майка и добавил: “Много си елементарна ".

Коментарите били написани в края на април под една от изявленията в профила на столичния кмет. Според неофициална информация повода за заканите към Фандъкова е, че мъжът е бил скъсен от работа. Поводът да остане без прехранване е, че обектът, в който е работил, е бил затворен поради въведените ограничаващи ограничения. Бил и неудовлетворен от работата ѝ като кмет. Задържан е на 28 април. Прекарал в ареста 24 часа.

Христов се разкаял пред проверяващите и обяснил, че не е бил сериозен в заканите си. Обещал, че повече няма да прави по този начин. Повдигнато му е обвиняване за закана за ликвидиране и е освободен от килията с парична гаранция от 700 лева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР