bgdnes Анита Мейзер и сестрата на удушения Николай Димов - Милена,

...
bgdnes
Анита Мейзер и сестрата на удушения Николай Димов - Милена,
Коментари Харесай

Мейзер и сестрата на удушения Ники се сдобряват

bgdnes Анита Мейзер и сестрата на удушения Николай Димов - Милена, са стоплили връзките. Те са се чули по телефон по коледните празници, с цел да поговорят и да се схванат като огромни хора, научи "България Днес " от свои източници. Разговорът е бил иницииран от Анита, която има право да употребява телефона на Сливенския затвор в наложителни случаи. По думите на близки до фамилията Милена не желала повече да се меси в процеса, нито да се занимава с Мейзер. Анита не очаквала амнистия, само че не желала да бъде в обтегнати връзки с околните на мъртвия си брачен партньор, тъй като й тежало.
Сдобряването на зълвата и снахата идва в навечерието на новия старт на процеса против Мейзер. Тя е упрекната в непредумишленото ликвидиране на брачна половинка си Николай Димов, който вързала със свински опашки. Освен това има обвиняване и за опит да подкупи служител на реда по време на разпитите, с цел да я пусне от районното вкъщи.

На първа инстанция Анита Мейзер бе наказана на 4 години и половина затвор по двете обвинявания. В средата на февруари делото отива в Апелативния съд във Варна. Наказанието е атакувано и от двете страни в процеса. Единствено прокуратурата не е обжалвала решението на магистратите.

Анита Мейзер упорства да бъде оневинена, защото е нямала желание да убие брачна половинка си. Нейната версия е, че той я е предиздвикал да го стегне с кабелните връзки. Когато почнал да се души, Анита не схванала, че идва съдбовният край. Затова и не съумяла да избави Ники в точния момент.

Адвокатите на почернената майка на културиста Димов - Петранка, упорстват за смяна на обвиняването от непредумишлено в съзнателно ликвидиране. Според жалбата им Анита преднамерено е удушила мъжа си.

Адвокатът на Анита Мейзер - Петър Чалъмов, даде поръчка да измъкне клиентката си от пандиза макар сериозните обвинявания на опечалените родственици. Той не е обезпокоен от обвиняването за рушвет, което по думите му ще падне още през февруари. Причината е, че парите, които Анита сякаш предложила, не са били конфискувани и надлежно няма доказателства тя да е предложила рушвета. Освен това Чалъмов ще упорства за условна присъда, защото Анита е с чисто правосъдно минало. Той към този момент работи и върху проблема с освобождението на Мейзер час по-скоро, тъй като е държана зад решетките невиждано дълго.

Сдобряването на Анита и сестрата Милена е забавен поврат в навечерието на първото съвещание. По делото Димова е очевидец, а майка й - частен обвинител против силиконката. Интересен е моментът, че сдобряването им идва, откакто Мейзер е подала тъжби в пандиза, че е била заплашвана от фамилията на жертвата, настояват още източници от зандана. След като се чула с Милена, Мейзер била по-спокойна, въпреки и схваната. В момента тя чака медицински експертизи, въз основата на които ще изиска да бъде преместена в София, с цел да се лекува. Получила шипове на врата, които не й разрешавали да се движи и да спи обикновено. Ако Мейзер пристигна на лекуване в София, най-вероятно няма да се върне повече в Сливенския, предвиждат юристите. След това ще бъде превозена във Варна, а след това най-вероятно ще бъде пусната, защото към този момент лежи близо две години в килията, без да има присъда.

Името на скандалната силиконка бе употребявано с отрицателен колорит в Народното събрание. Вицепремиерът Валери Симеонов съпостави ВИП затворничката с водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от трибуната на Народното събрание.

"По-добре вие да се освободите от страха. От страха от загуба на политически рейтинг. Защото това, което правите, е следващата свинска опашка, с която унищожавате всичко крепко в Българска социалистическа партия. Вместо в една българска Тереза Мей вие се превръщате в една политическа Анита Мейзер ", сподели Симеонов по време на разискването на импортирания от левицата избор на съмнение против държавното управление поради корупция в ръководството.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР