БФС свика заседание на Изпълкома. Той ще се проведе в

...
БФС свика заседание на Изпълкома. Той ще се проведе в
Коментари Харесай

БФС свика Изпълком в понеделник

БФС свика съвещание на Изпълкома. Той ще се организира в понеделник въз основата в Бояна, оповестява " Тема Спорт ".

Членовете на управителното тяло би трябвало де се съберат от 14:00 часа. Дневният ред ще бъде конкретизиран през днешния ден. Предишната среща на Изпълкома бе на 25 януари, след която стана ясно, че конгресът на 18 март ще е избирателен, като бе разгласен и нов началник на съдиите. Тогава последващо съвещание на ИК не бе оповестявано. Очакваше се такова да има преди конгреса за уточняване на дневния ред и кандидатурите.

Основният предлог за сегашната колекция ще е оповестеното през вчерашния ден огромно изследване измежду клубовете. Но ще бъде обсъждан и конгресът на 18 март. Така че съвсем несъмнено ще има и решения, свързани с избора на нов президент по-късно повече от месец.
 БФС започва изследване, посредством което да се създаде ефикасен модел за развиването на футбола ни
БФС започва изследване, посредством което да се създаде ефикасен модел за развиването на футбола ни

Любопитна идея

" От 10 февруари БФС започва най-мащабното изследване измежду всички заинтригувани страни от футболната пирамида у нас. Във връзка с правенето на стратегически проект за развиването на футбола ни, както и със взаимния план на БФС и УЕФА " Футболни федерации на бъдещето ", централата ще се допита до всички участници във футболните процеси - клубове, школи и академии, треньори, състезатели, съдии, деятели, синдикати, представители на медиите и на локалните и държавни органи, към футболни сътрудници и проведени почитател групи, които ще имат опция да изразят мнението си и да посочат съответни хрумвания за разрешаване на съществуващи проблеми в съответната сфера. Целта на анкетата е да бъде събрана настояща информация, въз основа на която да бъде създаден допустимо най-ефективен модел за развиването на българския футбол в средносрочен и дълготраен проект. Крайният период за присъединяване на заинтригуваните страни е 21 февруари, а след него БФС и специалисти от Националната спортна академия " Васил Левски " ще проучват резултатите и ще ги показват пред футболната общност ", написаха през вчерашния ден от централата на уеб страницата си. Това ще е основната тематика на Изпълкома.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР