Безценният том Слава Севрюкова. Всички рецепти и пророчества можете да

...
Безценният том Слава Севрюкова. Всички рецепти и пророчества можете да
Коментари Харесай

Феномен №1 Слава Севрюкова оживява в книга! Вижте чудодейните билкови рецепти и всички пророчества на ясновидката

Безценният том " Слава Севрюкова. Всички предписания и пророчества " можете да намерите на всички вестникарски павилиони от през днешния ден в София, а от на следващия ден и в цялата страна на цена единствено 12 лева

Юбилейното издание с логото на " Милениум " побира най-полезните препоръки и билкови предписания за здраве на една от най-почитаните български пророчици, както и предсказанията и за България и света.

От томчето ще узнаете коя е Слава Севрюкова и тежък ли е бил житейският й път; по какъв начин схваща за дарбата си; каква е връзката й с цар Борис Трети и Любомир Лулчев; по какъв начин сплотява силата си с Петър Дънов за общи сеанси; какъв е приносът й в проучването на езотериката и свръхестественото; кои са най-лесните национални лекувания, предписвани от феномена.

Наричана постоянно „ Софийската Ванга “, Слава Севрюкова е съумяла да завоюва уважението на доста от сътрудниците си ясновидци. Самата Ванга споделя, че „ сичко, що е издумала, нарисувала, начертала Слава, ке се сбъдне!”. Севрюкова е правела прогнози както за света, по този начин и за бъдещето на България с изумителна акуратност – част от тях към този момент са се сбъднали, други занапред ще би трябвало да устоят инспекцията на времето. Според нея българите ще изкупят неприятната си карма чак след началото на 21. век и тогава ще стартира възходът на българската нация и страна. „ Тези, които в този момент я напущат (България), един ден горчиво ще съжаляват “, споделя приживе феноменът под диктовката на небесните си помощници.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР