Безспорно това е една от темите, на които може да

...
Безспорно това е една от темите, на които може да
Коментари Харесай

Вечният въпрос: кой има повече нужда от секс – жените или мъжете

Безспорно това е една от тематиките, на които може да се дебатира безпределно – кой пол има повече потребност от секс. Естествено, и мъжете, и дамите дърпат чергата към себе си, заради което се раждат значително легенди, за които ще си поговорим незабавно:

Мъжете имат потребност от секс, заради физиологични особености, а дамите по принцип не мислят за това
Не е напълно по този начин. Всички сме чували, че „ в мъжката природа е заложено непрекъснатото търсене на нов сътрудник “. В действителността всичко зависи от съответния човек, също така, женското увлечение е неразривно обвързвано с хормоналния декор, възрастта и прочувственото въодушевление, да не приказваме че на множеството дами им е нужна по-дълга въведения, с цел да се гмурнат в положение на оптималната възбуденост.

Жените имат полови контакти на първо място заради желанието на мъжете
Съвсем не. Потребността от секс е присъща и на двата пола, тъй че да се приказва за това, че дамата удовлетворява потребностите на мъжа, без да мисли за личното си наслаждение, не е правилно. Жената се съгласява да встъпва в интимни връзки с мъжа непринудено, а сексът е значима част от тези връзки.

Жената може да е омъжена и умерено да живее без интимна непосредственост
Съпружеските връзки без секс са много странна история. За двойката отсъствието му е огромен проблем, който е нужно да се реши благодарение на експерт. За всяка жена е значимо да знае, че мъжът й се интересува от нея освен в качеството й на пазителка на фамилното огнище, стопанка, майка на децата му, само че и изпитва интимно въодушевление. Без това чувство животът и на двамата сътрудници се трансформира в повинност. В двойката зачестяват свадите, провокирани от незадоволеност, а скоро това може да докара и до радяла.

Сексът въобще не въздейства върху женското здраве
Всъщност сексът е и профилактика на някои типове гинекологични болести. Не инцидентно при обзор един от първите въпроси на гинеколозите е за честотата на половите контакти. Качеството и количеството на секса зависи от психоемоционалното положение на дамата, а регулярните интимни актове оказват помощ на душeвността да получи нужното разтоварване.

Колкото е по-възрастна дамата, толкоз е по-страстна
Женското либидо зависи от възрастта, а пикът му се счита 35-ата година: до този миг женската физиология продължава да се развива и към 30-ата година физиологичното и психичното положение на дамата се уравновесява, а с това се покачва и качеството на секса.

Източник:

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР