Безспорно темата за енергийна независимост става все-належаща за решаване, но

...
Безспорно темата за енергийна независимост става все-належаща за решаване, но
Коментари Харесай

Меглена Антонова: Темата за енергийната независимост става все по-належаща, но има и други проблеми


" Безспорно тематиката за енергийна самостоятелност става все-належаща за решение, само че има и други проблеми, които безусловно тегнат над нас и те са свързани с климатичната рецесия, положението на средата, в която живеем ". Това изясни в изявление за предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт " Меглена Антонова, началник “Кампании ” в “Грийнпийс - България ” :

" Много е значимо да се взимат решения, които по едно и също време да намират решения за няколко казуса , а не да потушават пожари на едно място, които да избухват на друго ".

" Това, за което се приказва най-вече в публичната полемика, са плановете, за които ще се получат най-вече пари. Това са планът за акумулатори, плановете за търгове за мощности от възобновима сила, санирането. Всички тези неща ще имат и финансово измерение. Това, за което съгласно нас, не се приказва задоволително, са промените, които са заложени, изключително в тематиката " Зелена България “ , които са нещо като условия да могат най-после, когато се тегли чертата от осъществяването на този проект, да се види дали това финансиране ще бъде утвърдено ", добави още Меглена Антонова.

Цялото изявление с Меглена Антонова можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР