Безспорно, където и да се изявява, Ига Швьонтек влиза в

...
Безспорно, където и да се изявява, Ига Швьонтек влиза в
Коментари Харесай

Световната номер 1 потвърди участие на домашен турнир

Безспорно, където и да се изявява, Ига Швьонтек влиза в ролята на голям любимец, без значение за каква демонстрация приказваме. И въпреки че на „ Уимбълдън “, който се организира сега, експертите несъмнено дават преимущество на Елена Рибакина и считат, че тя ще отбрани трофея си от предходната година, никога възможностите на Швьонтек не трябва да бъдат отписвани.

Полякинята сподели страхотни неща още в първия си мач от конкуренцията, а мнозина специалисти настояват, че в женския тенис се приближаваме към международната тройка, такава каквато имахме при мъжете години наред, в лицето на Новак Джокович, Рафаел Надал и Роджър Федерер.

Новата международна тройка при дамите пък най-малко все още образуват Ига Швьонтек, Елена Рибакина и Арина Сабаленка.  Почти несъмнено е, че тъкмо някоя от упоменатите 3 ще вдигне трофея от Уимбълдън на 15 юли, само че дали нещата ще се развият тъкмо по този начин, ще ни покаже времето. Швьонтек, от своя страна пък, към този момент гледа и към шампионатите след този на „ свещената трева “, като тя удостовери присъединяване си на домакински шампионат. Световната номер 1 ще играе пред родна аудитория на конкуренцията във Варшава. Турнирът е от категория  WTA 250 и ще се организира сред 24 и 30 юли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР