Безспорно е, че филмовото студио Дисни е оставило неизличима следа

...
Безспорно е, че филмовото студио Дисни е оставило неизличима следа
Коментари Харесай

20 интригуващи въпроса, които имаме към злодеите на Дисни

Безспорно е, че филмовото студио Дисни е оставило неизличима диря в детството на всеки от нас със своите въздействащи истории, закачлива музика и емблематични герои. Та кое дете не е било запленено от неговите красиви принцеси и прелестни животни, които могат да приказват, пеят и танцуват?!

Но това, за което незаслужено малко се приказва са емблематичните злодеи, основани от Дисни и тяхната непозната история.

През годините, в които се сбогувахме с детсвтото, успяхме да научим доста забавни детайлности за тези антагонисти.

Например, аниматорите на Дисни основават Майка Готел, които помним от анимацията " Рапунцел и разбойникът ", откакто слушат песента " Mother knows best " на актрисата и певица Дона Мърфи.

А в театралната версия на " Малката нимфа " цар Тритон и Урсула изрично са показани като брат и сестра (във кино лентата това е намекнато, само че в никакъв случай не е декларирано директно).

Вселената на Дисни, обаче, си остава безгранично разнообразна, а основателите на обичаните ни анимации са толкоз надарени, че ловко съумяват да скрият своите " великденски яйца " в редица разнообразни екранизации, че е неизбежно да не си задаваме редица въпроса, касаещи иконичните злодеи, населяващи този баснословен свят.

Ето за какво в галерията ни през днешния ден ще зададем своите 20 завладяващи въпроса, които имаме към злодеите на Дисни и които сме сигурни, че и вие сте си задавали!

Кои са те - разберете в този момент!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР