Безспорен факт е, че натискът за РСМ идва от правителствата

...
Безспорен факт е, че натискът за РСМ идва от правителствата
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Натискът за РСМ идва от САЩ, Германия и Австрия

„ Безспорен факт е, че натискът за РСМ идва от държавните управления и посолствата на Съединени американски щати, Германия и Австрия “, разяснява пред БНР евродепутатът Ангел Джамбазки. Той акцентира, че в Брюксел не ги интересува българската външна политика, а ги интересува да принудят София да се съгласи РСМ да стартира договаряния за участие в Европейски Съюз.

„ Двете политики в България по отношение на Северна Македония бяха насърчавани и подклаждани дълго време от избрани кръгове в Брюксел. Тези кръгове прокарваха антибългарската промакедонистка линия, без да се преценяват с разпоредбите на Европейския съюз “, безапелационен е Джамбазки. По думите му някои от еврочиновниците са взели страна от доверчивост, а  други - тъй като следват политиката, начертана от политиката на държавното управление на Съединени американски щати. Според евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация има и такива представители на Брюксел, които вземат участие в проектчета, финансирани от държавното управление в Скопие.

„ Брюксел не е неутрален съдия в този спор “, показва съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация и евродепутат Ангел Джамбазки. Той припомня, че от доста време предизвестява, че има външен напън по тематиката.

„ И в този момент тези неподготвени хора, вместо да се поучат от опита, ехидничиха и се подиграваха година и половина, а в този момент се усетиха, че има напън “, акцентира евродепутатът.[**sorce_name**]
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР