Безработна жена от карловското село Бегунци е най-новия милионер у

...
Безработна жена от карловското село Бегунци е най-новия милионер у
Коментари Харесай

Имаме си нова леля Гошка! Безработна жена от Пловдив е актуалната милионерка!

Безработна жена от карловското село Бегунци е най-новия милионер у нас. Анна Петрова сграбчи сумата от 1 милион лв., откакто си купила печеливш билет от една от огромните лотарийни игри у нас. Взела го от магазин в град Баня, оповестява " Трафик ".

Винаги когато посещавала магазина, купувала по един билет, с цел да опитва шанса си. Този път не бил по-различен. Продавачката Генка Азова си спомня, че Анна и щерка й пристигнали, дамата си купила билет и си тръгнала. Изтъркали го чак у дома. В началото не повярвали на шанса си и почнали да звънят в централата на лотарията в София. От там удостоверили облагата.

За Анна това не е знамение, а просто шанс. Вече възнамерява по какъв начин ще изхарчи парите – мисли да купи жилища на двете си деца. Освен това ще подари отмора на себе си и брачна половинка си. Най-добрата й другарка Радиана споделя, че Анна мечтаела да посети Италия. Сега най-сетне ще има тази опция.

По-интересното обаче е друго. Безработната жена няма желание да живее със извоювания 1 милион, а вместо това ще продължи да си търси работа. „ Научени сме да работим”, изяснява тя желанието си да продължи да се труди даже откакто е влезнала в клуба на милионерите.

Вижте още във ВИДЕОТО:




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР