Безпрецедентна присъда за български съд. Д-р Иван Димитров бе обявен

...
Безпрецедентна присъда за български съд. Д-р Иван Димитров бе обявен
Коментари Харесай

Страсти в мрежата: БХК фен се заканва да отмъсти за Жоро Плъха, но го навряха в миша дупка

Безпрецедентна присъда за български съд. Д-р Иван Димитров бе разгласен за почтен за убийството на Георги Джевизов - Плъха. Както БЛИЦ писа това реши Окръжен съд - Пловдив. По другото обвиняване обаче лекарят бе приет за отговорен и наказан на 2,3 години за нелегално владение на оръжие.

При сходно дело против иконописеца Йордан Опиц, съдът взе напълно друго решение. През 2007 година Опиц простреля смъртоносно апаш. Първоначално е наказан на 25 години затвор. През септември 2012 година Върховният касационен съд (ВКС) дефинитивно го осъди дейно, въпреки и намалявайки наказването му на 5 години поради влошеното му здраве и положителните му характеристични данни.

Двата случая доста си наподобяват и това е една и от аргументите обществото отново да е разграничено. Припомняме, че дни наред след убийството на Жоро Плъха имаше митинги в цялата страна в отбрана на доктор Димитров. Освен тях обаче има и други, съгласно които всеки би трябвало да си заплаща за греховете.

Ето какво пишат част от читателите на БЛИЦ, без редакторска интервенция, във връзка невижданата присъда:

S.S.S Не знам какъв брой ще обиваш,но се замисли-1 престьпник по малко.И няма да издьржаме помияри по пандизите. Браво на този човек за това се желае храброст!

чакай ти доктора е палач. Ръкопляскай още на съда, на следващия ден като пияния лекар ти мине през детето със 130 в града, съда ще те накара да му платиш бронята, че се меката глава на детето я счупила, като се размазва в нея. Безправова страна сме.

Плъха е мишкувал и в жилището на доктора
Дрогиран рецидивист атакува жител в домът му с нож откакто е заловен в грабежа на място ПОСМЪРТНО СМЪРТ ЗА КРАДЕЦА!!!!! Докторът се е Защитил и останал жив За разлика от МНОГО ДРУГИ БЕДНИ И УБИТИ ПРИ ГРАБЕЖА ГРАЖДАНИ

Аврора А за пищова присъдата ефикасна? Не е ли условна? За ликвидиране на пътя на семейство с дете дават условни с изпитателен период, а за един пищов, който е платен от немай къде, с цел да има най-малко някакво средство за отбрана в дома си, да му дават дейно 2,3 години - това е безумство!

И при тоя дефицит на квалифицирани лекари вадят от болничното заведение подобен експерт поради един рецидивист, наркоман и паразит без 1 ден работа някъде... Ако съм доктор в Пловдив - незабавно молба за овакантяване и митинг на площада!

Трябва всеки да има властта да си се пази от престъпността. Толкова мъчат почтените, та акцентират силата на престъпността дори и с такова измъчено правосъдно решение, на което се постанова да ръкопляскаме, тъй като е казус,а не предписание. И се трепери и санкционира жертвата....

Войната има и тихи, продължителни изяви, тъкмо като всекидневия живот на елементарния българин. Свои против свои, с цел да живее престъпността...... Кой споделя, че няма война?

компетентен отлично, в този момент към този момент може умерено да убива на воля,,, за някои в БГ законите не важат,,,,, стандарта е не двоен ами троен и четворен,,, темида ряпа да яде,, дявола е всесилен на територията на България,, да живее корупцията, лъжата,безочието, наглостта,,,

От една страна имаме човек който цялостен живот е учил и е лекувал хората..а от другата загрубял рецидивист който в никакъв случай през живота си нищо не е работил и се е препитавал по извънредно незаконен метод. Как сме с полезностите??? Аааа? Защо се е стигнало до подобен спор??? И в случай че умрелият беше там където е трябвало да бъде дали в този момент щеше да е в гробищата?!

алканджия Справедлива присъда. Ще знам към този момент че в случай че видя апаш вкъщи ще мога да го гръмна. Поздравления за прокурорката която изиска условна присъда! Интересно, очевидци, другари на лекаря, извикани от него незабавно след убийството, споделят под клетва че дружно са търсили из квартала избягалата му котка по време на убийството. Явно котката се цени от лекаря повече от убитият. Адвокатите на Плъха акцентират това:)

Димитър Георгиев неоправдани са правосъдните разноски за ликвидирането на подобен грамаден незаконен ром живял като бей без да работи каквото и да е

!Браво на съда! За противозаконното оръжие обаче към този момент доктора самичък си е отговорен.

Антон Тодоров Има светлина в тунела

Айде отбрани се и ти в случай че имаш гараж и влезе някой в него може да го гръмнеш умерено, но единствено в случай че имаш пари да си купиш частния български съд, другояче си те чака редова присъда. Доктора е чист палач, щях да го схвана, в случай че незабавно след случката се беше обадил в полицията, а не да лъже като ром и да се чуди по какъв начин да избегне справедливото наказване за убийството си.

Dona Tujarova "Голяма " правдивост и народна власт: апаш, който НЕ работи а живее единствено от обири и основава потомство което единствено краде и лентяйства и някой си пледира че крадеца е прав и доктора да бъде наказан!! Явно че в обществото ни са по-вече лентяите, крадците и лъжците!!!!

БХК почитател Плъхчо ще бъде отмъстен, тия 2.3 г ще му се сторят 23.

Tani Tanata Браво, малко са случаите в които може да се поздрави българският съд. Но този е подобен.

Генчо Лилов Генчев Това знамение се случи!

Антон Тодоров Има светлина в тунела

*Запазен е истинският правопис на мненията

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР