Безпрецедентна държавна инжекция е получила фирма, близка лично до Красимир

...
Безпрецедентна държавна инжекция е получила фирма, близка лично до Красимир
Коментари Харесай

Марешки: Безпрецедентна държавна инжекция е получила фирма, близка до Каракачанов

Безпрецедентна държавна инжекция е получила компания, близка персонално до Красимир Каракачанов и Вътрешна македонска революционна организация, сигнализира водачът на „ Воля “ Веселин Марешки на брифинг в Народното събрание, съобщи БГНЕС.
„ Говорим за един път налетите към 14 млн. лева от община Русе и повторно, с решение на Министерски съвет за нови 20 млн. лева, които да се дават на Национална спортна база, а тя изкупи неефективната инвестиция на братя Бобокови.
Откъде накъде ние ще заделяме 20 млн. лева, с цел да спасяваме неефективна инвестиция на избран предприемач, тъй като е непосредствен до една от партиите, която е съдружен сътрудник “, съобщи Марешки.
Лидерът на „ Воля “ добави още, че за случая ще бъде известен и министър-председателят Бойко Борисов.
Веселин Марешки насочи и апел страната ни да се причисли към бъдещата въздушна отбранителна платформа на Европейски Съюз, инициирана от Франция и Германия.
„ Да бъдем едни от първите, които се включваме. Не още веднъж да останем на опашката на плана, който е оценен като най-силния индустриално и политически в последните години и е значим за отбранителните качества на Европейски Съюз “, счита той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР