Безплатни прегледи в Майчин дом за инконтиненция ще се извършват

...
Безплатни прегледи в Майчин дом за инконтиненция ще се извършват
Коментари Харесай

Майчин дом с кампания за безплатни прегледи от 9 май


Безплатни прегледи в " Майчин дом " за инконтиненция ще се правят в интервала от 9-ти до 20-ти май от изпълнителният шеф на болничното заведение проф. доктор Иван Костов.

Неволното изпускане на урина се назовава стрес инконтиненция и се предизвиква най-често от нараснало налягане в корема. Незадържането на урина може да се дължи на инфектиране на пикочните пътища и формирания по лигавицата. При дамите недоволства могат да се появят вследствие на сваляне на пикочния мехур и матката. Това се случва най-често след раждане по натурален път. Друга причина, която би отключила това положение, е менопаузата.

По данни на Световната здравна организация, хората, които се оплакват от неволното изпускане на урина, са над 100 милиона. При родилите по натурален път дами 15 на 100 след време имат проблеми със задържане на урината.

Часовете за прегледите са от 12:30 до 13:30 ч., а записвания са всеки работен ден от 13:00 до 15:00 часа на тел.: 02/ 9172 233.

Напомняме, че до 20 май 2022 година в Университетска акушеро-гинекологична болница „ Майчин дом “ не престават и безвъзмездни процедури с последно потомство уред за терапия на инконтиненция BTL Emsella. Неинвазивната терапия е изцяло безболезнена, ефикасна и удобна за пациентите.

За записвания за процедурата и спомагателни въпроси – всеки работен ден от 10:00 до 13:00 часа на телефон 02 9172 223.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР