Безотговорното отношение към една институция като националния омбудсман не може

...
Безотговорното отношение към една институция като националния омбудсман не може
Коментари Харесай

Политолог разби Манолова: Няма десен човек, който подкрепя безотговорното отношение!

Безотговорното отношение към една институция като националния омбудсман не може да разреши на който и да е дясномислещ човек да разпознае този инструмент на смяната в лицето на Мая Манолова. Това съобщи в студиото на Българска национална телевизия политологът Антоний Гълъбов.

Няма десен човек, който поддържа безотговорното отношение, бягството от институцията на омбудсмана, безапелационен бе той.

Според журналиста Константин Вълков неприятна смешка на Мая Манолова е изиграло освен това, че тя е дискредитирала институцията омбудсман, а че е дискредитирала институцията кмет на София. Тя беше минимум квалифицираният претендент в тази борба, разяснява той.

Според него Манолова е заложила на популизма и на всеки съответен въпрос е отговаряла - "хората ще ми предложат ". Така че в някакъв смисъл този резултат е бил предстоящ, въпреки и ненадейно висок, съгласно Константин Вълков.

Социологът Стефан Георгиев подчертава върху ниската изборна интензивност и добави, че в случай че тя падне до към 400 000 отишли до урните през днешния ден, грубата сметка демонстрира, че Йорданка Фандъкова ще бъде определена с гласовете на към 200 000 софиянци. В този смисъл представителството е ниско, разяснява Георгиев.

ЧЕТЕТЕ В БЛИЦ ГОРЕЩИ НОВИНИ ОТ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР