Безкомпромисно интервю на Христо Петров, познат като Ицо Хазарта, тази

...
Безкомпромисно интервю на Христо Петров, познат като Ицо Хазарта, тази
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Идват избори, ще има за пържолки. Както е казал дежурният на смяна в Чернобил: “Всичко ще бъде наред“

Безкомпромисно изявление на Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта, тази заран в ефира на bTV. Усещането обаче е като за пропиляна опция. Защото явно Ицо Хазарта имаше какво да каже - за публичния, политическия живот, ръководството на здравната рецесия, а вместо това го питаха за пътуванията до Испания, детето което чака, животът под карантина с две дребни девойки... Интервюто беше светско. А трябваше да е напълно друго.
Ироничен, подигравателен и прям по собствен личен метод. В ефира на bTV бе седнал оня Ицо Хазарта, възпял виреещата у нас шуробаджанащина и шишилогията у нас.

" На такива като мен им бе неразрешено да извършват своите занимания. Но аз съм благополучен, тъй като ми остана доста време да бъда в огромните търговски вериги, които за благополучие са отворени и там всички можем да реализираме по този начин мечтаната заедност ", уточни иронично Хазарта.

" През тия месеци имах даже време да чета книги. Това е сериозен недостатък в днешни дни ", подмятна още шеговито рапърът.

" Научи ли гръцки ", попита Дана Любенова.

" Говоря си с един другар грък и той ми споделя: Знаеш ли, нашият народ си избра за министър-председател сина на предходния министър-председател. И аз му споделям: А знаеш ли, нашият народ си избра телохранителя на предходния ни министър-председател! ", пошегува Ицо Хазарта.

На въпрос за пътуването си до Испания, Христо Петров отговори:

" Чувал съм, че в Испания хората били по-глупави от нас. И взех решение да отида да ревизира. Исках да схвана какво се случва с такива като мен - реализатори, тъй като и там са затворени питейните заведения и нощните заведения. Такива реализатори там получават 80% от заявения приход за предходната година - доста неуместно от тяхна страна… Разбирам, че тук това не е изпълнено - имаме много значими неща, които би трябвало да се случат. Имаме военни кораби, които би трябвало да се купят, администрацията и полицията би трябвало да си вдигнат заплатите и това е идеалната година за това. Нормално е такива като мен да останат на различен проект. Интересно място е Испания ".

За край рапърът съобщи:

" Всички се надяваме на едно - да сме здрави. Искам да кажа на хората да не се тормозят, всичко ще е наред. Очертава се 15-16 км нова автомагистрала да има идната година. Идват избори, ще им вдигнат и заплатките - ще има за пържолки, за това, за друго… Както е споделил дежурният на промяна в Чернобил: “Всичко ще бъде наред “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР