Безжичният мини трион е идеален за рязане на дърва за

...
Безжичният мини трион е идеален за рязане на дърва за
Коментари Харесай

Портативен електрически трион 21V - удобен, с широко приложение


Безжичният мини трион е съвършен за рязане на дърва за огрев

На налична цена всеки може да се снабди с електрически трион за рязане на дърва за огрев и други приложения, изключително в случай че има хубава градина с овошки и цветя, които се нуждаят от систематични грижи. Ето по-долу един удобен преносим трион на преференциална цена – комфортен и с необятно приложение.

В съпоставяне с други триони за подкастряне, обсъжданията е елементарен за улавяне и потребление с една ръка, а цената му е много привлекателна – коства единствено €26,49 в световния онлайн магазин Cafago и се доставя гратис от европейски склад.

Портативният електрически трион е лек и стилен, комфортен за работа с една ръка

Мини трионът е направен от тънък материал, удобен и елементарен за работа е, с необятно приложение и дълъг експлоатационен живот. Този инструмент е съвършен за рязане на дърва за огрев и подкастряне на овошки в градината, както и за разнообразни дърводелски потребности.

Ергономичният дизайн на дръжката разрешава потребление на този с една ръка, като даже при продължителна работа няма да почувствате сериозна отмалялост. Безжичният дизайн (трионът работи с батерия)  в допълнение улеснява работата с инструмента.

Веригата на мини триона е надълбоко закалена при висока температура

Веригата е надълбоко закалена при висока температура, със заострени зъбци на триона, устойчива на изхабяване и обезпечава безпрепятствено рязане. Трионът показва висока успеваемост и акуратност на позициониране, работи относително безшумно, като също така е много пестелив.

По-конкретно, този се зарежда от две литиеви акумулатори 21V/1.2A, които са включени в комплекта на устройството. Трионът тежи към 1 кг (по-точно 1092 г) и след сглобяване има размери на хоста 370х110х100 мм, а на направляващата плоча – 185х34х3 мм.

Комплектът на триона включва две акумулатори 21V/1.2A

В комплекта влизат хост, верига, водеща плоча, батерия 2х21V, захранващ адаптер и принадлежности – всичко належащо за бързо сглобяване и потребление на триона за рязане на дърва, подкастряне и каквито други потребности имате в градината и семейството.

Можете да купите триона преференциално тук: – за €26,49 в световния онлайн магазин Cafago и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР