Бездомно улично куче е било застреляно в София. Това станало

...
Бездомно улично куче е било застреляно в София. Това станало
Коментари Харесай

Около деца: Застреляха възрастно улично куче в София

Бездомно улично куче е било убито в София. Това станало в квартал " Овча купел ", настояват локални поданици, търсещи информация за причинителя. Случаят е от преди няколко дни - когато старата и към този момент полусляла Бела била простреляна съдбовно.

Агресията е осъществена към 18:30 часа в региона на блок, намиращ се в квартала, споделя Златин М. Той прибавя, че това станало към деца, които си играели.

Други жители прибавят и нови детайлности. Те настояват, че по Бела било стреляно и преди, само че този път изстрелът се оказал съдбовен. Столичанка подозира, че е стрелбата пристигнала от жилищен блок, намиращ се наоколо.

Светла О. добавя, че след стрелбата е подаден сигнал до Министерство на вътрешните работи и са се отзовали служители на реда. Столичани допълват, че въпросното куче е живеело в квартала от години, било е обществено и неконфликтно. Местни даже се грижили за Бела.

 Те са обезпокоени, че сходни безрасъдни дейности може да завършат и с потърпевши хора, като приканват всеки, който има информация да алармира.

Вижте мненията на столичани по случая:

" Вчера вечерта, към 18:30 часа, пред 1-ви блок, измежду играещите деца е било убито едно възрастно и полусляпо куче, което хората от блока са гледали.

Няма даже да разясня риска и за човешкото здраве, който въпросният, евентуално психологично болен, е основал.
Всяка една информация или очевидци са от изгода, като могат да пишат и на мен, или на Кирил Димитров, в случай че се тормозят.
... Нека да намерим причинителя оптимално бързо, тъй като на следващия ден същият ще стреля и по дете ", написа Златин М.

  " Бела се споделяше кучинка. Повече от 15 години беше измежду нас.  Не за първи път стрелят по нея. За страдание, този път беше съдбовно. Викнахме полиция. Надяваме се да се задействат нещата. Най-вероятно е стреляно от блока против 1 блок, с бойна пушка. Така настояват очевидци и служителите на реда, които бяха на огледа. Отвратителна постъпка на болен мозък! ", споделя Светла О

" Не знам какъв брой душевен неустойчив би трябвало да си, с цел да стреляш по това куче, което целият квартал знае, че е изцяло безобидно, а да не приказваме, че очевидно е убито, до момента в който е имало деца извън. Дано се разбере кой го е умъртвил и да се вземат някакви ограничения, тъй като очевидно този човек е рисков и за животните, и за хората ", написа Алина А.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР