Бездoмни кучета са нападнали майка с малко дете. Инцидентът е

...
Бездoмни кучета са нападнали майка с малко дете. Инцидентът е
Коментари Харесай

Майка с малко дете преживя истински ад в Дупница

Бездoмни кучета са нападнали майка с малко дете. Инцидентът е станал към 11:30 часа през днешния ден в региона на бл.4 в най-големия жилищен комплекс в Дупница.

На нападението са станали очевидци минувачи и съседи в жк. "Бистрица ", които са се притекли на помощ и изгонили четириногите. По думи на очевидци, множеството са били маркирани, имало е и дребни кученца. Подаден е сигнал към 112 и Община Дупница, откъдето са изпратили незабавно чиновници от отдел "Екология " и чиновници на реда.

Проблемът с безстопанствените кучета е още веднъж на дневен ред от няколко дни, написа zadupnitsa.com. В обществените мрежи бранители и представители на НПО-та непрекъснато нападат и приканват за митинги против Община Дупница и кмета инж.Методи Чимев поради ограниченията които се вземат против бездомните кучета.

Според НПО-тата, зад доста от които не е загадка, че се крият стопански ползи, Общината нарушавала закона при разрешаването на казуса, а кучетата трябвало да остават на улицата след кастрация, обезпаразитяване и маркиране.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР