Бездомни кучета прекъснаха на няколко пъти двубоя между Родопа (Смолян)

...
Бездомни кучета прекъснаха на няколко пъти двубоя между Родопа (Смолян)
Коментари Харесай

Бездомни кучета прекъснаха на няколко пъти мач от Трета лига

Бездомни кучета прекъснаха на няколко пъти дуела сред " Родопа " (Смолян) и " Атлетик " (Куклен), който се игра в сряда на Стадион " Септември ", в родопския град. Първо срещата беше спряна поради четириного, което прекоси напълно умерено съвсем целия терен и при опит на футболиста на домакините Даниел Кутев да го изведе от игрището, то той се настани комфортно чакайки да го погалят.

Последва още няколко опита на играчи и от двата тима да го изведат отвън очертанията, само че единствено след броени минути кучето още веднъж накара основният рефер на срещата от " Трета лига " - Югоизточна група Павел Попов да прекъсне играта.

Продължи наблюдаване на играта от тъч линията, досега на последвалите смени на футболисти. Точно тогава влезе и второ куче на терена. В тази обстановка дикторът се пошегува, че има промяна и при изоставените домашни любимци. Те обаче взеха решение да продължат с играта си на тревното покритие и още веднъж последва прекъсване на играта. След тази ситуяция, кучетата бяха прогонени от терена, само че те продължиха да следят играта от трибуните. Заради тях беше обещано 4-ри минутно продължение на играта и незабавно след последния съдийски сигнал на рефера от Казанлък, те още веднъж се върнаха на игрището.

Този дуел ще бъде запомнен и с четирите гола на Михаел Кисьов, при успеха на " Родопа " над " Атлетик " с 4:0.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР