Бездомен мъж разказа как той и партньорът му са живели

...
Бездомен мъж разказа как той и партньорът му са живели
Коментари Харесай

Двойка, принудена да живее в обраслото кръгово кръстовище на натоварен път в продължение на няколко години

Бездомен мъж описа по какъв начин той и сътрудникът му са живели в средата на кръгово кръстовище на претрупан път в продължение на години, защото нямат къде другаде да отидат.

Маджид Сами, 48, и неговият сътрудник живеят в палатка с няколко изхвърлени матрака измежду обраслите шубраци на кръговото кръстовище в Бирмингам. Г-н Сами, в миналото служител в иранската войска, избяга от страната си в Обединеното кралство при започване на 2000 година, търсейки леговище от насилието, потвърждавайки, че е бил бичуван, тъй като не е желал да „ стреля по почтени хора “.

Той се ожени през 2006 година, само че беше задържан през 2016 година за нахлуване, което го накара да излежи затвор. По-късно бракът му се разпада и той в последна сметка се оказва безприютен и не може да си откри работа заради престъпното си досие и неналичието на достъп до жилище или помощи.

Г-н Сами сподели, че обезверено желае да промени живота си, само че има потребност от малко помощ, с цел да го направи. Той сподели: „ По принцип желая втори късмет. Първият път, когато се заб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР