Бездетно семейство отива на съд във Валенсия по обвинение, че

...
Бездетно семейство отива на съд във Валенсия по обвинение, че
Коментари Харесай

Бездетно семейство отвлича и насилва бременна във Валенсия, за да им даде детето си

Бездетно семейство отива на съд във Валенсия по обвиняване, че отвлича, изнасилва и намушква с нож бременна жена, написа The Sun.
39-годишен румънец и 45-годишна испанка са обект на следствието, откакто бременна жена от румънски генезис ги упреква в злокобните действия.
Прокуратурата упорства за 21 години затвор за мъжа и 19 години за дамата, откакто счита, че са събрани задоволително доказателства, уличаващи ги в посочените закононарушения, съобщи Канал 3.
Жертвата споделя, че неведнъж е отказала €100 000, с цел да им даде бебето си, след което е изнасилена неведнъж и от двамата, удряна е с бухалка и на няколко пъти е ръгана с нож.
Подсъдимите признават, че са предложили заслон на дамата, след което са правили секс с нея, само че непринудено. Жената даже споделя, че най-често мъжът ѝ интимничил с „ гостенката “, като тя единствено получавала „ по някоя целувка “.
Свидетелстващият служител на реда по делото споделя, че единствено при споменаването на думата „ нож “, жертвата изпадала в нервно положение и започвала да се поти. Униформеният споделя още, че е чул мъжът да споделя на жена си, че „ няма да могат към този момент да получат бебето и ще се наложи да я изритат от къщата “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР