Без вдовиците на Тодор Колев ще премине поменът за 10-годишнината

...
Без вдовиците на Тодор Колев ще премине поменът за 10-годишнината
Коментари Харесай

10 години без големия Тодор Колев. Бивша негова жена през сълзи: Оставаш с мен вечно, Тодоре!

Без вдовиците на Тодор Колев ще премине поменът за 10-годишнината от гибелта на огромния артист. Той ни напусна на 15 февруари 2013 година след тежко боледуване от рак. Паметта му ще бъде почетена от неговите деца – щерка му Албена и сина му Александър.
Последната му жена Мария обаче нямало да се прибере от Гърция, с цел да посети гроба му. В последните 2 години тя обитава в южната ни съседка, където отпътува, с цел да живее дружно със сина си от първия ѝ брак. Благоевградчанката, с която Колев остана до последния си мирис, решила да загърби живота у нас след правосъдните саги с неговите две деца от предходните му бракове – Албена и Александър. След гибелта му през 2013 година сред тях породиха разногласия за наследството, което артистът остави. Тъй като не съумяха да го поделят непринудено, се стигна до правосъдно дело за делба на жилището му в столицата наоколо до един от най-големите софийски молове, както и два гаража и помещение за магазин в Благоевград.
Мария се бе покрила месеци наред и децата на актьора неколкократно споделиха медийно, че не съумяват да се свържат с нея и да задействат процедурата. Заради забавянето те ѝ заведоха дело за пропуснати изгоди и трябваше да им заплати, че е употребила парцелите, без да ги обезпечава финансово. Едва през 2020 година, 7 години след кончината на Тодор Колев, правосъдните им разправии завършиха и те съумяха да си разделят публично наследството му.
Оттогава обаче третата му жена Мария се е покрила и не вдигала телефона си на никого. Започнала на чисто в Гърция и не се интересувала от роднините на артиста. Те също нямали хабер от нея, не знаели нито с какво се занимава, нито по какъв начин се устоя, предава Флагман.
За помена на Тодор Колев у нас няма да се завърне и втората му брачна половинка Йорданка – майка на сина му Александър. С нея той изкарва най-дългия си брак, само че от дълго време шуменлийката живее в Канада. Тя остава там още през 1993 година, когато артистът е изпратен като културен аташе в канадското ни посолство. По лично предпочитание обаче Адама взема решение да се върне предварително в България, само че без брачната половинка си. Втората брачна половинка на Колев е пенсионерка от дълго време. В Канада живее дружно с щерка си от първия си брак и се грижи за внучката си. Макар да е на хиляди километри от родината, Йорданка намира способи да уважи починалия си брачен партньор постоянно за рождените му дни и тъжните годишнини от гибелта му. „ Оставаш с мен постоянно, Тодоре! Какво са годишнините? Безсилие на времето… “, написа тя за огромната си обич във фейсбук профила си.
Големият артист ще бъде почетен и от внучка си Теодора, кръстена на него. Тя е щерка на Албена Колева. След като звездата ѝ изгря в сериала „ Откраднат живот “, а след това опита да направи актьорска кариера в Лондон, преди близо две години Теди се завърна у нас. Тук тя живее със брачна половинка си – англичанинът Джоузеф, и тяхната дребна дъщеричка. В последно време е изоставила актьорската специалност и се е насочила към кабарето, организирайки шоупрограми с танци.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР