Без успех премина първичното публично предлагане на модната компания Fashion

...
Без успех премина първичното публично предлагане на модната компания Fashion
Коментари Харесай

Без успех премина IPO-то на модната компания Fashion Supply

Без триумф мина първичното обществено предложение на стилната компания Fashion Supply. По време на днешния аукцион записаните акции се оказаха незадоволителни, с цел да бъде приета емисията за сполучлива, осведоми Българска фондова борса (БФБ).

Обявеният най-малко за триумф на предлагането беше 500 000 бр. записани акции на стойност 3 250 000 лв..

„ Успехът на едно IPO е композиция от доста фактори. Част от тях са свързани с финансовото показване на компанията, икономическият й бранш на активност и нейният пазарен капацитет. Но значими фактори са също по този начин тези, които построяват доверие и чувство за резистентност. При пазарна неустановеност и волатилност втората група фактори стават все по-ключови за взимане на капиталово решение.

Предварителните срещи и представяния на бъдещото IPO с евентуални вложители са извънредно значими при пазарна неустановеност. Чрез тях може от една страна да се получи противоположна връзка за инвеститорската оценка и подобаващата емисионна цена, само че също и да се дефинира най-подходящото време за предлагането, в случай че е налице задоволителен капиталов интерес. “, сподели доцент доктор Маню Моравенов, изпълнителен шеф на БФБ.

Борсата позволи до търговия краткотрайна емисия акции, издадена от Fashion Supply за реализиране на първично обществено предложение на 651 000 бр. акции.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР