Без Цветанов определено в парламента ще се работи много по-трудно,

...
Без Цветанов определено в парламента ще се работи много по-трудно,
Коментари Харесай

Симеонов: Без Цветанов определено в парламента ще се работи много по-трудно

Без Цветанов несъмнено в Народното събрание ще се работи доста по-трудно, в случай че изобщо Народното събрание работи. Това коментира лидерът на НФСБ Валери Симеонов по отношение на вероятно овакантяване на Народното събрание от ръководителя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. 

Според Симеонов, ролята на Цветанов е извънредно значима, значима и незаменима, като един медиатор сред другите групи, крайни полюси в разнообразни законопроекти или решения. " Той е човек, който виждам, че с всяка година се усъвършенства в ролята си на политически медиатор и обединител ", разяснява водачът на НФСБ.

По думите му Цветанов мъчно ще бъде сменен. 

На въпрос дали чака още оставки поради имотния скандал, Валери Симеонов разяснява, че оставката е персонален честен акт. " Става въпрос за одобрена скица в България за източване на Данък добавена стойност, за укриване на Данък добавена стойност и на налози, тази скица е всеобщо употребена от строителните компании и тя е известна на Национална агенция за приходите ", уточни той. 

Попитан дали ще желае среща с премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов, с цел да не бъде изваден Цветанов от Народното събрание, Симеонов сподели, че всяка партия си взема решение кадровите въпроси сама и не е редно да се бъркат във вътрешните въпроси на ГЕРБ. В отговор на въпрос, Симеонов разяснява, че оставка на Цветанов несъмнено може да докара до трус, за предварителни избори обаче не му се желае да мисли, само че не са невъзможни.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР