Без съмнение вчерашното официално изявление на херцозите на Съсекс, споделено

...
Без съмнение вчерашното официално изявление на херцозите на Съсекс, споделено
Коментари Харесай

Принц Хари и преди е шокирал света с идеята си да...

Без подозрение вчерашното публично изказване на херцозите на Съсекс, споделено в тяхната Инстаграм страница, бе новината, която шокира целия свят единствено за броени часове...

Но дали в действителност решението им да се отдръпват от кралското семейство, разпределяйки времето си сред Северна Америка и Обединеното кралство, е чак толкоз изненадващо?

Докато в обществените мрежи тече оспорвана полемика дали Меган и Хари вършат стъпка в вярната посока, международната медия напомни изявление на принца от 2017 година за в. "Mail on Sunday ".

СНИМКА на Елизабет II потвърди каква люта война кипи в кралското семейство

Оказва се, че внукът на Елизабет Втора и в предишното е давал сигнали, че желае да остави настрани кралските си отговорности, прецизира dir.bg.

В диалога с таблоида, състоял се преди 3 години, дребният наследник на принцеса Даяна, който по това време е на 32 години, декларира, че е откакто е напуснал армията е желал напълно елементарен живот, отвън аристократичната фамилия.

Той споделя, че по това време е изпитвал отвращение да порасне и е почнал да се бори, с цел да откри своята значима роля в света... и по-специално в кралското семейство.

"Наистина желаех да напусна, само че след това реших, че ще бъде по-добре да остана и самичък да изградя позициите си ", споделя пред изданието принц Хари.

Като съществена причина за потискането на желанието си да се отдръпна той показва лоялността си към своята баба - кралица Елизабет Втора.

Принцът разказва десетте седмици, прекарани в афганистанската провинция Хелманд като част от армията, откъдето през 2007 година е отхвърлен заради съображения за сигурност, като време, през което се е чувствал в действителност като вкъщи си.

Тази СНИМКА издаде каква рискова война се е разразила сред Елизабет II и...

"Това беше най-хубавото бягство. Усещах, че самичък реализирам нещо... Не бях принц, а просто Хари ", искрено декларира в изявлението аристократът.

Очевидно той по този начин и не се е примирил с желанията си, тъй като вчерашното изказване на херцозите стартира с думите, че решението им идва след месеци размисъл и деликатно обсъждане. Тяхното самопризнание идва на фона на голям брой спекулации, че двамата възнамеряват да се реалокират в Канада дружно със сина си Арчи, където тримата прекараха 6 седмици и посрещнаха коледно-новогодишните празници с майката на Макръл.

Каква ще бъде развръзката на историята, обаче, следва да разберем. Едно е несъмнено, ще мине доста време преди да се откъснат от семейството и да стартират да работят, с цел да бъдат финансово самостоятелни, както имат намерение.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР