Без съмнение елементи на съдебна реформа в Конституцията са необходими.

...
Без съмнение елементи на съдебна реформа в Конституцията са необходими.
Коментари Харесай

Георги Първанов: Да ни нападнат руснаците? Сигурен съм, че не им е до нас

Без подозрение детайли на правосъдна промяна в Конституцията са нужни. Но се изненадах, че видях изсипани в плана като миш-маш всевъзможни странни хрумвания и предизвикващи политическо напрежение. Там има забележим блян да се пипнат пълномощията на президентската институция. Това съобщи в ефира на Nova News някогашният президент на България Георги Първанов  Георги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през интервала 2002-2011 година През 2002 година встъпва в.

Според Първанов концепцията за премахването на служебните кабинети е „ непредвидена “ и „ съмнителна “ от позиция на крайния резултат.

„ Представете си следното: един кабинет, който се е провалил, да бъде оставен да прави изборите... Това си е явна офанзива против президента. Някой мимоход я прикачил към плана, единствено и единствено да се уязви президентът “, уточни някогашният президент.

Относно разногласията кой би трябвало да бъде националният празник на България Първанов, в качеството си на историк, акцентира, че това би трябвало да бъде 3-ти март.

24 май е доста хубав и прочувствен празник, само че 3-ти март е знак на началото на възраждането на българската държавност. В множеството страни националният празник е обвързван с държавността. След 3-ти март се основава българската Конституция. Същата тази Русия ни подарява белгийския вид Конституция с девиза „ Съединението прави силата “, а незабавно по-късно се основава българската войска и Министерство на вътрешните работи. Нека това да го помним. Промяната на националния ни празник би бил знак за неприятна политическа просвета, разяснява въпросът Георги Първанов  Георги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през интервала 2002-2011 година През 2002 година встъпва в.

По думите му е ненужно да се организира референдума по тематиката, тъй като по този начин или другояче си имаме задоволително други съществени проблеми в страната, с които да се занимаваме.

За попадането си в листата на уеб страницата „ Миротворец “ някогашният държавен глава призна, че е „ чест “ за него да бъде в този лист, паралелно до Хенри Кисинджър и останалите българи.

Георги Първанов  Георги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през интервала 2002-2011 година През 2002 година встъпва в изрече мнението си и за продажбата на реакторите, които бяха планувани за АЕЦ „ Белене “, на Украйна.

Аз съм просто в шок от договорката, която направиха нашите ръководещи, като харизаха нашите нуклеарни реактори за Белене при една добра основа да се построи тази нуклеарна централа. Едва ли има финансова скица, която да ни обезщети. Ние имахме най-готовото място за построяването на такава централа, даже имахме по-голяма подготвеност от Украйна. С този акт на ръководещите беше произнесена окончателната смъртна присъда на българската енергетика, счита той.

Що се касае за изказването на съветския народен представител Пьотр Толстой, Първанов бе безапелационен, че няма опасност за страната ни и напомни, че Толстой не за първи се изрича провокативно във връзка с България.

„ Няма опасност за България и дано да не я търсим там, където я няма. На руснаците не им е до нас, най-общо казано “, съобщи Първанов.

В умозаключение на изявлението някогашният президент счита, че за локалните избори наесен левицата би трябвало да излезе с един претендент в борбата за София. Според него Ваня Григорова би бил подобаващ претендент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР