Без съмнение домашните любимци ни носят много радост. Те са

...
Без съмнение домашните любимци ни носят много радост. Те са
Коментари Харесай

Как се правят клонинги“ на домашните ни любимци

Без подозрение домашните любимци ни носят доста наслада. Те са там, с цел да покажат любовта си в тежък за нас ден, да ни стимулират да бъдем виновни стопани и да ни забавляват с техните смешни физиономии и държание.

Ето за какво доста от нас, като притежатели на домашни любимци, намираме разнообразни способи да покажем възхищението и любовта си освен на обичаните ни същества, само че и на останалия свят.

Някои купуваме лакомства и играчки и документираме реакцията на своя домакински любим в обществените медии, до момента в който други решаваме да създадем плюшени копия на най-обичаните си животинки.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Cuddle Clones (@cuddleclones) на Яну 1, 2019 в 7:00 PST

Фирмата Cuddle Clones вкарва нов артикул в своята линия на плюшени двойници, а точно очарователни плюшени пантофи, които в действителност са неповторими.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Chutney & Branston (@chutney_muttney) на Ное 6, 2018 в 12:09 PST

Уникални са, тъй като са направени по поръчка, с цел да наподобяват на нашия домакински любим от главата до всяка една лапа.
 Снимка 403431

Въпреки че ръчно направеният артикул е безценен (струва към 199 долара) и лишава 8 седмици за направа, доста стопани несъмнено мислят, че си коства.
 Снимка 403430

Да забележим някои от най-очарователните домашни любимци и техните " клонирани " чехли, тъй като резултатите приказват сами за себе си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Vita Nuva (@vitanuva) на Яну 21, 2019 в 5:25 PST

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hal Hawkins (@halinmemphis) на Дек 25, 2018 в 7:36 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР