Без резултат продължава издирването на 16-годишния Боян Маринов, който снощи

...
Без резултат продължава издирването на 16-годишния Боян Маринов, който снощи
Коментари Харесай

Изчезналият във водите на Дунав Боян бил добър плувец

Без резултат продължава издирването на 16-годишния Боян Маринов, който нощес изчезна във водите на Дунав край Силистра. В акцията са проведени граничните структури на България и Румъния, които координират дейностите си.
9
Според очевидци на нещастието при актуалното високо равнище на реката и бързите течения е малко евентуално тялото да бъде открито в българската акватория. По думите на родителите му Боян е първенец в учебно заведение и добър плувец, има две сестри и двама братя, трима от които са по-големи и работят в страната и чужбина. Майка му и татко му са безработни и фамилията живее при извънредно небогати условия, оповестява "Булфото ".
9
Какво е предиздвикало децата да отидат на рибарската стоянка и да плуват в неохраняемия регион, си задава въпроси бащата. Той не изключва и вероятността сина му да е бил бутнат във водата, сякаш на смешка. Същевременно до лодкостоянката има охранителна камера, инсталирана от риболовците. Може би фрагментите от нея ще дадат отговор на родителите и следствието. Образувано е досъдебно произвеждане, само че публична информация по случая не е дал никой.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР