Без реакции до този момент от политическите сили, които според

...
Без реакции до този момент от политическите сили, които според
Коментари Харесай

Без реакции от политическите сили, които по прогнози влизат в новия парламент

Без реакции до този миг от политическите сили, които съгласно последните данни влизат в новия парламент.

От " Демократична България " през днешния ден отхвърлиха коментар по тематиката за бъдещи обединения. В студиото на bTV нощес съпредседателят на обединението Христо Иванов разяснява, че би трябвало да се изчакат окончателните резултати.

„ И преди да можем да приказваме за такива неща, за коалиция би трябвало да се приказва, откакто забележим всички, които сме влезнали в Народното събрание, какъв брой тежим. Освен това би трябвало да се забележим в оня ден, когато би трябвало да гласуваме срещу мандата на Бойко Борисов. Едва оттатък него стартира какво бихме могли да реализираме и по какъв начин “, разяснява Иванов.

От Движение за права и свободи също изчакват окончателните резултати.

„ Досега това, което слушаме и гледаме през медиите и оценката на анализаторите - те по-скоро стъпват върху аритметиката, в сравнение с да вършат политически модели и конфигурации, само че от наша позиция по-скоро ние няма да вършим разбор на анализаторите, а ще изчакаме да излязат окончателните и тогава ще създадем нашия разбор несъмнено “, сподели Мустафа Карадайъ.

Мая Манолова от „ Изправи се! Мутри вън! “ също нощес не уточни непосредствено дали и с кого биха се коалирали.

„ Поздравявам Слави и „ Демократична България “ за мощното представяме. Поздравявам и всички българи, които не се уплашиха макар дъжда, макар пандемията, макар натиска от властта излязоха и гласоподаваха “, сподели Манолова.

Във „ Facebook “ водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов разгласи, че окончателните резултати към момента не са подготвени, само че съгласно прогнозите неговата партия най-вероятно няма да има посланичество в 45-ия парламент.

" Горе главите, другари! Не бива да унивате! Вътрешна македонска революционна организация не завоюва тази борба, само че занапред следва " войната " – а тя е за най-ценното – България ", написа Каракачанов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР